Zacuscă de gogoşari
Zacuscă de gogoşari

Zacuscă de gogoşari

Reteta postata de Trulio  · 

Ingrediente

  • 400 g pastă de roşii
  • 30 bucati gogoşari roşii
  • 200 ml ulei
  • 200 ml oţet
  • 7 linguri zahăr
  • foi de dafin
  • sare şi piper după gust

Mod de preparare

Trecem gogoşarii prin maşina de tocat şi amestecăm cu restul ingre­dientelor.

Punem toată compoziţia într-o cratiţă şi lasăm la foc până scade.

La final punem conţinu­tul în borcane şi sterilizăm timp de 30 de minute.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Gem de prune

Gem de prune

Creata de Ionutz · 615 afisari
Compot cu fructe şi rom

Compot cu fructe şi rom

Creata de Iulia · 570 afisari
Dulceața de cireșe cu lichior

Dulceața de cireșe cu lichior

Creata de Maria · 576 afisari
Dulceaţă de piersici şi lămâie

Dulceaţă de piersici şi lămâie

Creata de Maria · 614 afisari