Bateţi albuşurile spumă, adaugaţi zahărul şi zeama de lămâie şi bateţi până se întăresc din nou.
Adaugaţi gălbenuşurile şi untul bătut spumă, apoi făina. Amestecaţi uşor prin răsturnare, până se încorporează făina. Turnaţi compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie pergament şi coaceţi în cuptorul bine încins, la foc potrivit 35 de minute.
Dizolvaţi gelatina în 50 ml apă fierbinte. Amestecaţi gălbenuşurile, zahărul şi laptele la foc mic, până se îngroaşă şi se topeşte zahărul. Adaugaţi gelatina, mai ţineţi puţin pe foc. După ce se răceşte amestecaţi cu zeama de lămâie şi frişca.
Întindeţi crema pe blat şi se presaraţi strugurii. Lăsaţi la rece 2 – 3 ore înainte de servire.