Cel mai delicios tort cu dovleac, fara coacere,
Sanataos, gustos, economic, ideal pentru mesele festive de toamna .
Este un deliciu pentru copilasi.
Piureul de dovleac se face ca orice alt piure: se fierbe și se pisează.
Într-un robot de bucătărie sfărâmă biscuiții graham împreună cu restul ingredientelor pentru blat. Mixează până obții un rezultat omogen și sfărâmicios.
Cu ajutorul unei linguri, tapetează o tavă cu blatul mai devreme obținut.
Dă la congelator și apucă-te de umplutură.
Într-un vas mare, bate brânza dulce cu zahărul tos și cel brun până obții un rezultat cremos. Adaugă piureul de dovleac, esența de vanilie, scorțișoara, ghimbirul și nucșoara.
Amestecă bine până la omogenizare. Adaugă și frișca bătută în compoziție, până devine mătăsoasă.
Scoate tava din congelator și toarnă umplutura în mod egal peste.
dorești, poți presăra puțină scorțișoară deasupra sau frișcă.
Se ține cel puțin 2 ore la frigider înainte de servire.
Un deliciu cu multe vitamine !