Pentru blat:
Bateţi albuşurile spumă cu zahărul, după care adaugaţi apa şi gălbenuşurile. Adăugaţi apoi în compoziţie cacaua şi făina cu praful de copt. Turnaţi compoziţia într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi puneţi-o la cuptor pentru aproximativ 35 de minute.
Pentru cremă:
Puneţi la fiert budinca, laptele şi zahărul. Bateţi bine frişca şi încorporaţi-o în crema răcită.
Pentru sirop: Amestacaţi toate ingredientele şi ferbeţi-le.
Tăiaţi blatul pe orizonatală, în trei foi care se însiropează cu siropul.
Peste prima parte din blat puneţi crema, după care acoperiţi cu a doua parte a blatului, şi tot aşa până se termină crema.
Glazuraţi cu o cremă preparată din ciocolată cu lapte şi lapte.
Decoraţi cum doriţi după imaginație.