Lăsaţi gelatina la înmuiat în apă rece, iar fructele tăiaţi-le cubuleţe şi puneţi-le într-un castron. Presăraţi-le cu o lingură de zahăr pudră şi stropiţi-le cu lichior.
Pentru ornat puneţi deoparte câteva felii de kiwi şi de portocale.
Bateţi iaurtul, zahărul şi gălbenuşurile bine, până se topeşte zahărul. Separaţi o parte din această cremă şi amestecaţi uşor cu gelatina înmuiată, apoi înglobaţi în restul de cremă, amestecând cu o lingură de lemn.
Adăugaţi jumătate din frişca bătută spumă şi puneţi la frigider jumătate de oră.
Pe un platou pentru tort, aşezaţi mai întâi un inel de la o tavă de tort, apoi puneţi un strat de pişcoturi, care se stropeşte cu o parte din sucul de fructe lăsat în castron, jumătate din fructe şi jumătate din crema de iaurt.
Puneţi apoi un alt strat de pişcoturi, care se stropeşte cu suc de fructe, presăraţi restul de fructe, iar deasupra întindeţi crema rămasă.
Puneţi tortul astfel montat la frigider pentru 3-4 ore.
Scoateţi inelul detaşabil şi ornaţi cu pişcoturi, fructe tăiate felii, restul de frişcă şi cireşele confiate.