Tochitură moldoveneacă
Tochitură moldoveneacă

Tochitură moldoveneacă

Reteta postata de Maria  · 
Maria     Mâncăruri cu carne   986 afisari

Ingrediente

  • 500 g carne de porc, fleică sau pulpă
  • 50 g untură sau ulei
  • 50 g ficat de porc
  • 1 pahar vin

Mod de preparare

Carnea macră de la ceafă, din fleică sau din pulpă cu slănină se taie bucăți cât o nucă și se pune la prăjit în untura încinsă.


Când carnea s-a rumenit se mai adaugp bucăți de ficat, un păhărel de vin și se prăjește circa 10 minute pentru formarea sosului și uniformizarea sosului.


Tochitura moldovenească se servește cu mămăliguță caldă, murături, brânză burduf si ardei iute.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Ostropel de pipote si inimi de pui

Ostropel de pipote si inimi de pui

Creata de Elena · 53 afisari
Musaca de legume amestecate

Musaca de legume amestecate

Creata de Maria · 100 afisari
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Creata de Maria · 112 afisari
Roşii umplute cu carne

Roşii umplute cu carne

Creata de Maria · 141 afisari