Tochitură moldoveneacă
Tochitură moldoveneacă

Tochitură moldoveneacă

Reteta postata de Maria  · 
Maria   Mâncăruri cu carne   1.6k afisari

Ingrediente

  • 500 g carne de porc, fleică sau pulpă
  • 50 g untură sau ulei
  • 50 g ficat de porc
  • 1 pahar vin

Mod de preparare

Carnea macră de la ceafă, din fleică sau din pulpă cu slănină se taie bucăți cât o nucă și se pune la prăjit în untura încinsă.

Când carnea s-a rumenit se mai adaugp bucăți de ficat, un păhărel de vin și se prăjește circa 10 minute pentru formarea sosului și uniformizarea sosului.

Tochitura moldovenească se servește cu mămăliguță caldă, murături, brânză burduf si ardei iute.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Gulaş picant

Gulaş picant

Creata de Ionutz · 468 afisari
Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Creata de Elena · 581 afisari
Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Creata de Claudia_1 · 436 afisari
Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Creata de Raluca · 385 afisari