Este un tort special , cu vitamine, gustos si delicios.
Se prepara usor si este ideal pentru copilasi.
Se curata morcovii si se pun la fiert.
Separat, pun la mixer galbenusurile cu zaharul pudra, se bat bine, apoi se pune totul intr-un vas/
Dupa care, se pune in mixer frisca lichida si se adauga mascarpone., se mixeaza bine pna se afce o crema.
Se amesteca toate si se lasa la racit.
Se fierb morcovii , apoi se pun in blender, se amesteca pana cand obtin o pasta fina.
Intr-o forma rotunda pentru deserturi, se aseaza piscoturile umezite cu cacao, astfel incat sa se formeze un blat.
Se intinde deasupra uniform piureul de morcovi, apoi pun un strat de piscoturi. Torn compozitia cu mascarpone.
Puteti si alterna aceste straturi (blat de piscoturi, mascarpone, piscoturi, piure de morcovi, piscoturi, mascarpone.
Se decoreaza tortul din belsug, dupa preferinta, cu pudra de cacao.
Se pun nuci simple sau caramelizate, zahar pudra, fructe -zmeura, capsune, mure,
Se lasa la rece si se consuma cu mare drag .
Este delicios si sanatos !