Tartine în culori
Tartine în culori

Tartine în culori

Reteta postata de Maria  · 

Ingrediente

  • franzelă sau chifle
  • 2 ouă fierte
  • 10 măsline
  • 1 gogoșar roșu sau ardei gras roșu
  • 60 g unt
  • maioneză

Mod de preparare

Franzela se taie în felii de formă rotundă, iar chiflele se taie în două și se ung cu unt sau cu maioneză. Se toacă mărunt fiecare component în parte: albușul de ou, gălbenușul de ou, gogoșarul și măslinele.

Se împarte suprafața tartinei în patru părți și pe fiecare din acestea se pun unul din cele două componente tăiate mărunt. În acest fel tartinele vor avea 4 culori: alb, balben, roșu, negru.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Humus clasic delicios

Humus clasic delicios

Creata de Andreea Mateias · 674 afisari
Aperitiv gustos Amelie

Aperitiv gustos Amelie

Creata de Cristina · 680 afisari
Chifteluţe cu ciuperci

Chifteluţe cu ciuperci

Creata de Marian · 415 afisari
Aperitiv din morcovi cu iaurt

Aperitiv din morcovi cu iaurt

Creata de Dulceata22 · 474 afisari