Tartine în culori
Tartine în culori

Tartine în culori

Reteta postata de Maria  · 

Ingrediente

  • franzelă sau chifle
  • 2 ouă fierte
  • 10 măsline
  • 1 gogoșar roșu sau ardei gras roșu
  • 60 g unt
  • maioneză

Mod de preparare

Franzela se taie în felii de formă rotundă, iar chiflele se taie în două și se ung cu unt sau cu maioneză. Se toacă mărunt fiecare component în parte: albușul de ou, gălbenușul de ou, gogoșarul și măslinele.


Se împarte suprafața tartinei în patru părți și pe fiecare din acestea se pun unul din cele două componente tăiate mărunt. În acest fel tartinele vor avea 4 culori: alb, balben, roșu, negru.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Clătite cu ciuperci

Clătite cu ciuperci

Creata de Maria · 30 afisari
Clătite cu urdă şi mărar

Clătite cu urdă şi mărar

Creata de Maria · 18 afisari
Chifteluţe de caşcaval

Chifteluţe de caşcaval

Creata de Maria · 31 afisari
Pastă de măsline

Pastă de măsline

Creata de Maria · 42 afisari