Tartine cu sote de ciuperci
Tartine cu sote de ciuperci

Tartine cu sote de ciuperci

Reteta postata de Maria  · 

Ingrediente

  • 3 chifle
  • 150 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapă
  • 50 ml ulei
  • 2-3 linguri de vin
  • 1 lingură de verdeață
  • piper
  • sare

Mod de preparare

După ce s-au curățat și spălat, ciupercile se taie mărunt, la fel și ceapa care se pune la călit în ulei. Când ceapa s-a înmuiat puțin, se adaugă ciupercile și împreună se înăbușă 10-12 min, apoi se sting cu vin și se potrivesc de sare și de piper, adăugîndu-se pătrunjel tăiat mărunt.

Compoziția se mai călește până scadea apa pe care o lasă ciupercile și apoi se împarte pe jumătățile de chiflă, care au fost prăjite în prealabil. Se servesc calde.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Humus clasic delicios

Humus clasic delicios

Creata de Andreea Mateias · 531 afisari
Aperitiv gustos Amelie

Aperitiv gustos Amelie

Creata de Cristina · 564 afisari
Chifteluţe cu ciuperci

Chifteluţe cu ciuperci

Creata de Marian · 368 afisari
Aperitiv din morcovi cu iaurt

Aperitiv din morcovi cu iaurt

Creata de Dulceata22 · 418 afisari