Tartine cu sote de ciuperci
Tartine cu sote de ciuperci

Ingrediente

  • 3 chifle
  • 150 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapă
  • 50 ml ulei
  • 2-3 linguri de vin
  • 1 lingură de verdeață
  • piper
  • sare

Mod de preparare

După ce s-au curățat și spălat, ciupercile se taie mărunt, la fel și ceapa care se pune la călit în ulei. Când ceapa s-a înmuiat puțin, se adaugă ciupercile și împreună se înăbușă 10-12 min, apoi se sting cu vin și se potrivesc de sare și de piper, adăugîndu-se pătrunjel tăiat mărunt.


Compoziția se mai călește până scadea apa pe care o lasă ciupercile și apoi se împarte pe jumătățile de chiflă, care au fost prăjite în prealabil. Se servesc calde.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Shake din albusul de ou biciuit- sanatate si energie

Shake din albusul de ou biciuit- sanatate si energie

Creata de Claudia_1 · 894 afisari
Rasfat de dimineata : Iaurt cu cereale, seminte si fructe

Rasfat de dimineata : Iaurt cu cereale, seminte si fructe

Creata de Claudia_1 · 894 afisari
Supa din fructe, ideala pentru zilele fierbinti de vara !

Supa din fructe, ideala pentru zilele fierbinti de vara !

Creata de Claudia_1 · 882 afisari
Maslinele si secretul lor, reteta fabuloasa pentru sanatate !!

Maslinele si secretul lor, reteta fabuloasa pentru sanatate !!

Creata de Cristina · 1.0k afisari