4-5 mere mari
150 zahar tos
3 caise
3 piersici
1 banana
1 lamaie
150 unt
1 pliculet de zahar vanilat
1 lingurita de scortisoara sau dupa gust
1 cana de fructe de padure
Optionsl frisca si fructe de padure
Se curata merele si se dau pe razatoarea mare
Se adauga apoi sucul de la lamaie si coja rasa
Intr- o tigaie mare sau cratita se pune untul si zaharul, la foc mic, dupa 3 minute se adauga merele rase si se calesc cca 3 minute dupa care se adauga piersicile si caisele taiate bucatele,
Se pune compozitia la racit, dupa care se regateste un vas, tava sau alt vas unde se aseaza torta
Se pune o foaie de copt si apoi primul rand de piscoturi si primul strat din compozita de fructe
Se fac trei straturi dintr-un pachet de piscoturi sau dupa cum aveti tava,
Pe ultimul strat se pun banana taiata rondele si felii de caise, optional frisca so fructe de padure,
Se pune la frigider pentru 3- 5 ore .
Este un deliciu, in special in perioada estivala