Supă orădeană de cartofi
Supă orădeană de cartofi

Supă orădeană de cartofi

Reteta postata de Maria  · 
Maria   Supe și Ciorbe   588 afisari

Ingrediente

  •  600 grame cartofi
  •  100g păstârnac
  •  100 g pătrunjel rădăcină
  •  100 g morcovi
  •  100 țelină
  •  două ouă
  •  80 G smântână
  •  pătrunjel verde
  •  sare și piper după gust

Mod de preparare

Se curăță, se spală şi se pune zarzavatul la fiert în 2 L de apă rece cu sare.

Când s-a muiat zarzavatul se strecoară.

Se adaugă la zeama clocotită cartofii curățați și tăiați cubulețe, lăsându-se la clocot mic 20 de minute.

Se potrivește de sare și piper și se drege cu ouăle bătute cu smântână. La sfârșit se presară pătrunjelul verde tocat mărunt deasupra.

Se servește cu felii de pâine prăjite sau crutoane.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Ciorbă de legume

Ciorbă de legume

Creata de Mary · 957 afisari
Supa crema de sfecla rosie si cartof

Supa crema de sfecla rosie si cartof

Creata de Irina · 469 afisari
Supă de roșii cu orez și brânză

Supă de roșii cu orez și brânză

Creata de Maria · 565 afisari
Ciorbă de perişoare

Ciorbă de perişoare

Creata de Maria · 664 afisari