Supă cremă de pasăre
Supă cremă de pasăre

Supă cremă de pasăre

Reteta postata de Maria  · 
Maria   Supe și Ciorbe   522 afisari

Ingrediente

  •  600 grame pui
  •  1 kg oase
  •  100 g ceapă
  • 100 g țelină
  •  100 g unt
  •  100 g morcovi
  •  40 g făină
  •  200 ml lapte
  •  două ouă
  •  sare și piper după gust

Mod de preparare

Se spală, se sparg, și și se fierb oasele în 2 L de apă rece timp de trei ore, după care se strecoară și în zeama rămasă se fierbe puiul curățat și spălat, morcovii și țelină tăiată rondele.

În 50 grame unt se călește ceapa tăiată mărunt și făină.

Se stinge cu zeama de oase și pasăre după care se strecoară, se dă prin sită și se lasă la foc mic 30 de minute.

Puiul odată fier se dezosează și se taie în bucăți. Se adaugă la supă sarea, piperul și gălbenușurile bătute cu lapte, iar la sfârșit untul rămas și bucățile de pui.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Ciorbă de legume

Ciorbă de legume

Creata de Mary · 960 afisari
Supa crema de sfecla rosie si cartof

Supa crema de sfecla rosie si cartof

Creata de Irina · 478 afisari
Supă de roșii cu orez și brânză

Supă de roșii cu orez și brânză

Creata de Maria · 568 afisari
Ciorbă de perişoare

Ciorbă de perişoare

Creata de Maria · 667 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Risotto alla milanese

Risotto alla milanese

Creata de Marioara Silvia · 2.8k afisari
Chiftelute de vitel cu sos de migdale

Chiftelute de vitel cu sos de migdale

Creata de Alexandra Anda · 2.7k afisari