Sufleu de brânză de oi
Sufleu de brânză de oi

Sufleu de brânză de oi

Reteta postata de Maria  · 

Ingrediente

  •  6 ouă
  •  50 g cașcaval
  •  150 g unt
  •  100 g făină
  •  200 g brânză telemea
  •  30 g pesmet
  • 300 ml lapte
  •  piper după gust

Mod de preparare

Se pregătește sosul alb din: unt încins în care se trage făina și se stinge cu lapte.

Separat se bat albușurile spumă și se amestecă bine cu cubulețele de brânză telemea.

Se adaugă sosul alb și piperul după gust.

Se tapetează tava cu restul de unt și pesmet, se toarnă compoziția și deasupra se presară cașcaval ras. se pune la cuptor la foc iute 20 de minute

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Humus clasic delicios

Humus clasic delicios

Creata de Andreea Mateias · 693 afisari
Aperitiv gustos Amelie

Aperitiv gustos Amelie

Creata de Cristina · 685 afisari
Chifteluţe cu ciuperci

Chifteluţe cu ciuperci

Creata de Marian · 415 afisari
Aperitiv din morcovi cu iaurt

Aperitiv din morcovi cu iaurt

Creata de Dulceata22 · 476 afisari