Sos ravigot
Sos ravigot

Sos ravigot

Reteta postata de Maria  · 
Maria   Sosuri   356 afisari
 356 afisari

Sos cu maioneză și castraveți murați

Ingrediente

  • 200 g maioneză
  • 100 g castraveți murați
  • 60 g ceapă
  • 1 lingură pătrungel verde
  • câteva ramuri de tarhon

Mod de preparare

Castraveții murați se curăță de coajă și de semințe, se toacă cât mai mărunt și se storc de zeamă. Ceapa se taie foarte mărunt, iar de la tarhon și pătrunjel se culeg numai frunze proaspete, neveștejite și se toacă mărunt. Toate aceste ingrediente se pun în maioneză și se amestecă împreună.

Sosul obținut se țne până la servire în frigider. Se folosește la legume fierte și la ouă fierte tari.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Sos tzatziki, sos grecesc  in stil romanesc

Sos tzatziki, sos grecesc in stil romanesc

Creata de Silvia · 1.5k afisari
Sos de roșii italian

Sos de roșii italian

Creata de Alexandra Anda · 1.5k afisari
Rețetă pentru ketchup

Rețetă pentru ketchup

Creata de Alexandra Anda · 1.6k afisari
Sugo di pomodori Sardineze= sos de rosii,traditional din Sardinia

Sugo di pomodori Sardineze= sos de rosii,traditional din Sardinia

Creata de Marioara Silvia · 3.0k afisari