Sos ravigot
Sos ravigot

Sos ravigot

Reteta postata de Maria  · 
Maria     Sosuri   871 afisari
 871 afisari

Sos cu maioneză și castraveți murați

Ingrediente

  • 200 g maioneză
  • 100 g castraveți murați
  • 60 g ceapă
  • 1 lingură pătrungel verde
  • câteva ramuri de tarhon

Mod de preparare

Castraveții murați se curăță de coajă și de semințe, se toacă cât mai mărunt și se storc de zeamă. Ceapa se taie foarte mărunt, iar de la tarhon și pătrunjel se culeg numai frunze proaspete, neveștejite și se toacă mărunt. Toate aceste ingrediente se pun în maioneză și se amestecă împreună.

Sosul obținut se țne până la servire în frigider. Se folosește la legume fierte și la ouă fierte tari.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Sos de maioneză

Sos de maioneză

Creata de Maria · 863 afisari
Harissa marocana- Pasta de ardei iute cu rozmarin

Harissa marocana- Pasta de ardei iute cu rozmarin

Creata de Marcela · 2.1k afisari
Gem de ardei iute - provocare pentru gospodine

Gem de ardei iute - provocare pentru gospodine

Creata de Marcela · 2.0k afisari
Sos tzatziki, sos grecesc  in stil romanesc

Sos tzatziki, sos grecesc in stil romanesc

Creata de Silvia · 2.0k afisari