Sos ravigot
Sos ravigot

Sos ravigot

Reteta postata de Maria  · 
Maria   Sosuri   1.2k afisari
 1.2k afisari

Sos cu maioneză și castraveți murați

Ingrediente

  • 200 g maioneză
  • 100 g castraveți murați
  • 60 g ceapă
  • 1 lingură pătrungel verde
  • câteva ramuri de tarhon

Mod de preparare

Castraveții murați se curăță de coajă și de semințe, se toacă cât mai mărunt și se storc de zeamă. Ceapa se taie foarte mărunt, iar de la tarhon și pătrunjel se culeg numai frunze proaspete, neveștejite și se toacă mărunt. Toate aceste ingrediente se pun în maioneză și se amestecă împreună.

Sosul obținut se țne până la servire în frigider. Se folosește la legume fierte și la ouă fierte tari.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Sos de somon și dovlecei

Sos de somon și dovlecei

Creata de Maria · 245 afisari
Sos de nuci

Sos de nuci

Creata de Maria · 396 afisari
Sos tartar

Sos tartar

Creata de Maria · 265 afisari
Sos de zmeură și vanilie

Sos de zmeură și vanilie

Creata de Maria · 282 afisari