Salată de icre de crap
Salată de icre de crap

Ingrediente

  •  150 grame icre
  •  100 g ceapă
  •  250 ml ulei
  •  lămâie după gust
  •  30 g măsline
  • sare

Mod de preparare

Se sărează icrele şi se lasă la rece 24 h, după care se freacă bine cu o lingură de lemn, în timp ce turnăm uleiul picătură cu picătură ca la maioneză.

Se potrivește cu sare și lămâie.

Ceapa curățată și tocată mărunt se servește separat sau se amestecă cu icrele.

Se garniseste salata cu jumătăți de măsline și felioare de lămâie.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Humus clasic delicios

Humus clasic delicios

Creata de Andreea Mateias · 577 afisari
Aperitiv gustos Amelie

Aperitiv gustos Amelie

Creata de Cristina · 600 afisari
Chifteluţe cu ciuperci

Chifteluţe cu ciuperci

Creata de Marian · 392 afisari
Aperitiv din morcovi cu iaurt

Aperitiv din morcovi cu iaurt

Creata de Dulceata22 · 458 afisari