Ti-au ramas cateva resturi de friptura de la cina? in niciun caz nu le arunca! Pune-le langa cateva legume proaspete si adauga-le un sos bogat si micul dejun e gata!

Ingrediente

  • 2 portii,
  • 4 foaie de tortilla
  • sare
  • 1 lingura cu ulei de rapita
  • 4 lingurita de zeama de lamaie
  • 1 iaurt
  • 230 g porumb boabe (conserva)
  • frunze de salata
  • 1 avocado
  • friptura de pui
  • friptura de porc
  • piper negru

Mod de preparare

Pasul 1: Taie in fasii subtiri bucatile de friptura ramase. Scurge porumbul de zeama. Amesteca avocadoul taiat cuburi cu zeama de lamaie, uleiul, iaurtul, sare si piper negru proaspat rasnit.

Pasul <2>: incalzeste foile de tortilla la microunde sau intr-o tigaie. Pune pe fiecare doua linguri cu fasii de carne, frunze de salata taiate, boabe de porumb si cate o lingura cu sos. Ruleaza si serveste rulourile imediat.

Pasul 3: Sugestie. Daca nu ai resturi de friptura, le poti inlocui cu felii de jambon, ciolan afumat, sunca.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Humus clasic delicios

Humus clasic delicios

Creata de Andreea Mateias · 1.0k afisari
Aperitiv gustos Amelie

Aperitiv gustos Amelie

Creata de Cristina · 941 afisari
Chifteluţe cu ciuperci

Chifteluţe cu ciuperci

Creata de Marian · 434 afisari
Aperitiv din morcovi cu iaurt

Aperitiv din morcovi cu iaurt

Creata de Dulceata22 · 525 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Linte cu afumatura

Linte cu afumatura

Creata de Marioara Silvia · 2.8k afisari
Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline

Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline

Creata de Marioara Silvia · 2.7k afisari
Quesadilla cu ciuperci și ceapă

Quesadilla cu ciuperci și ceapă

Creata de Alexandra Anda · 2.7k afisari
Curry de miel

Curry de miel

Creata de Mirela · 2.5k afisari