Ruladă cu foi de napolitane, crema de cocos și caramel
Ruladă cu foi de napolitane, crema de cocos și caramel

Ingrediente

  • 3 foi de napolitane
  • un pachet de unt sau margarina (250g)
  • 2 căni zahăr
  • 100g nuca de cocos
  • 400g biscuiți simpli
  • 300g lapte praf;

Mod de preparare

Pentru prima crema: caramelizăm 1 cana de zahăr si când începe sa devină maronie turnam peste 1 cana si jumătate de apa, după ce se topește zaharul adăugăm biscuitele măcinat (400 g) si așa calda întindem peste foile de napolitană.

Crema a doua : punem la fiert 1 cana de zahăr cu 5 linguri de apa când fierbe adăugăm o margarina sau unt (250g) si o lăsam pe foc pana se topește după care adăugăm laptele praf (300g) și amestecam bine. După ce am amestecat bine adăugăm nuca de cocos (100g).

Punem crema a doua peste prima crema si rulam foile de napolitane. Lăsam la rece peste noapte.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Tort cu cremă de zmeura

Tort cu cremă de zmeura

Creata de Iulia · 4 afisari
Tort de morcovi și alune de pădure

Tort de morcovi și alune de pădure

Creata de Claudia_1 · 8 afisari
Chec cu nuci si rahat

Chec cu nuci si rahat

Creata de Raluca · 4 afisari
Îngheţată în 4 culori

Îngheţată în 4 culori

Creata de Maria · 20 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Tort Diplomat

Tort Diplomat

Creata de @bombonica · 3.8k afisari
PRAJITURA COPILARIEI NOASTRE : CARTOF

PRAJITURA COPILARIEI NOASTRE : CARTOF

Creata de Marioara Silvia · 2.5k afisari
CROISSANT ROMANESC

CROISSANT ROMANESC

Creata de Marioara Silvia · 2.3k afisari
Smoothie de zmeura

Smoothie de zmeura

Creata de Marioara Silvia · 2.4k afisari