Roşii umplute cu carne
Roşii umplute cu carne

Roşii umplute cu carne

Reteta postata de Maria  · 
Maria     Mâncăruri cu carne   149 afisari

Ingrediente

  • 12 roşii
  • 300 g carne
  • 3-4 cepe
  • 2 linguri grăsime
  • 1/2 kg roşii pentru sos
  • 1 felie de pâine
  • sare
  • piper
  • verdeaţă
  • 1 lingură făină
  • 2-3 carfofi

Mod de preparare

Se taie căpăcelul de la roşii, fără de se dea jos.

Se scoate miezul, ca să nu se sfărâme roşia.

Se lasă să se scurgă pe o farfurie cu capacul în jos.

Se umple cu tocătura preparată astfel:

Se trece carnea, ceapa înăbuşită şi cartofii prin maşină. Se amestecă cu pâinea muiată în lapte şi bine stoarsă, verdeaţa, tocată mărunt, miezul de roşii, sare şi piper. Se pot adăuga şi morcovi daţi prin răzătoare. Se amestecă toate cât se poate de bine.

Se aşază în cratiţa în care se prepară la cuptor până se rumenesc cu apă amestecată cu făină cât sa îî acopere.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Ostropel de pipote si inimi de pui

Ostropel de pipote si inimi de pui

Creata de Elena · 63 afisari
Musaca de legume amestecate

Musaca de legume amestecate

Creata de Maria · 103 afisari
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Creata de Maria · 112 afisari
Bule de varză cu carne

Bule de varză cu carne

Creata de Maria · 145 afisari