Roşii umplute cu carne
Roşii umplute cu carne

Roşii umplute cu carne

Reteta postata de Maria  · 

Ingrediente

  • 12 roşii
  • 300 g carne
  • 3-4 cepe
  • 2 linguri grăsime
  • 1/2 kg roşii pentru sos
  • 1 felie de pâine
  • sare
  • piper
  • verdeaţă
  • 1 lingură făină
  • 2-3 carfofi

Mod de preparare

Se taie căpăcelul de la roşii, fără de se dea jos.

Se scoate miezul, ca să nu se sfărâme roşia.

Se lasă să se scurgă pe o farfurie cu capacul în jos.

Se umple cu tocătura preparată astfel:

Se trece carnea, ceapa înăbuşită şi cartofii prin maşină. Se amestecă cu pâinea muiată în lapte şi bine stoarsă, verdeaţa, tocată mărunt, miezul de roşii, sare şi piper. Se pot adăuga şi morcovi daţi prin răzătoare. Se amestecă toate cât se poate de bine.

Se aşază în cratiţa în care se prepară la cuptor până se rumenesc cu apă amestecată cu făină cât sa îî acopere.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Gulaş picant

Gulaş picant

Creata de Ionutz · 129 afisari
Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Creata de Elena · 156 afisari
Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Creata de Claudia_1 · 152 afisari
Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Creata de Raluca · 89 afisari