1. Într-un bol mai mare, amestecați oțetul balsamic, mierea, zahărul, sosul de soia, usturoiul, ghimbirul și piperul.
2. Se adaugă ciocanele de pui si se amesteca bine, puiul trebuie acoperit peste tot de compozitie. Se pune capac si se pune in frigider timp de 8 ore sau peste noapte. Dacă aveți o pungă mare de frigider care se inchide ermetic, e si mai bine, puneți totul in pungă, intoarceți punga de cateva ori astfel incat compozitia sa se scurge bine pe ciocanelele de pui. De câte ori vă amintiți, mai amestecati puiul prin compozitie.
3. Se scoate puiul (pastrănd compozitia deoparte) si se pune la cuptor timp de 25 de minute pe treapta mijlocie la foc potrivit. In timp ce puiul se coace, puneți compozitia rămasă într-o cratiță mică la fiert, apoi lasați la foc mic, amestecând la nevoie, aproximativ 15 minute sau până la îngroșare.
4. Scoateți puiul din cuptor (după primele 25 de minute de gătit) și acoperiți fiecare bucată cu compozitia îngroșată. Se baga din nou la cuptor și se mai lasă încă 10 minute. Procesul se mai repetă odată dar se lasa doar încă 5 minute. Se scoate puiul din cuptor si se acopera ultima dată, cu orice sos rămas, și presărați cu semințe de susan și pătrunjel.
Se servește imediat.
Super
super bine arata, cred ca este si gustos !!