Pentru aluatul 1 , cerneţi faina, şi faceţi un gol la mijloc în care puneţi drojdia ruptă în bucaţele, o lingură de zahar şi un pic de lapte calduţ.
Dizolvaţi începând de la mijloc spre exterior si lasaţi să crească 30 de minute. Apoi, adaugaţi restul zahărului, laptele, cacaua, untul tăiat, oul si sarea.
Frământaţi rapid si întindeţi cu sucitorul. Ungeţi tava cu unt si tapetaţi cu făina si aşezaţi foaia de aluat.
Pentru aluatul 2, amestecaţi toate ingredientele cu degetele, apoi presaraţi peste aluatul din tavă. Puneţi la cuptor pentru 30 de minute, apoi lasaţi-l la racit.
Pentru cremă, puneţi laptele cu pastaia de vanilie la fiert, alaturi de cele doua tipuri de zahar.
Când fierbe, trageţi de pe foc si puneţi amidonul, amestecând energic pentru a-l încorpora. Mixaţi untul pentru a deveni pufos si apoi adăugaţi în laptele cu amidon. Puneţi si nucile mărunţite, amestecaţi şi lăsaţi la răcit.
Prajitura se monteaza astfel: blatul 1 îl tăiaţi în doua, iar partea de jos o aşezaţi pe un platou întins.
Acoperiţi cu cremă care se întinde cât mai uniform cu ajutorul unei spatule trecute prin apa rece.
Acoperiţi cu partea de sus a aluatului copt. Puneţi la rece.