700 g caşcaval
80 g salam
80 g şuncă
1 conservă de porumb
1 ceapă
1 conservă de ciuperci sau pot fi şi ciuperci proaspete
1 ardei gras roşu
Pentru aluat:
3 căni făină
1 plic drojdie uscată
250 ml apă călduţă
1 linguriţă sare
1 lingură zahăr
3 linguri ulei de măsline
Aluatul:
Amestecaţi toate ingredientele şi frământaţi până obţineţi un aluat pufos. Lasaţi aluatul sa crească 10 minute.
Luaţi 2 tăvi de copt şi le ungeţi cu ulei, apoi puneţi hârtia de copt şi o ungeţi pe ambele părţi cu uleiul din tavă.
Adăugaţi aluatul şi lasaţi-l 10 minute în tavă.
Între timp, radeţi caşcavalul, tăiaţi salamul şi sunca in felii, tăiaţi ardeiul cubuleţe, si ceapa rondele.
După cele 10 minute, adaugaţi pe aluatul din tavă ketchup dulce. Apoi adugaţi salamul, şunca, ceapa, ardeiul, ciupercile şi porumbul.
Puneţi tava la cuptor 20-30 de minute.