Pizza delicioasa, mai ales cand aveti musafiri,
Pasul 1: Taie 60g din cantitatea de branza in cuburi cu latura de aproximativ 1 cm si da restul pe razuitoare.
Pasul 2: Topeste 15g de unt intr-o tigaie, adauga faina si amesteca bine, pana cand amestecul este uscat. Toarna laptele si adu la punctul de fierbere. Lasa pe foc 5 minute, amestecand constant. Adauga branza rasa si amesteca bine, din nou, pana obtii un sos gros. Potriveste de sare si piper.
Pasul 3: Curata andivele si taie-le fin. Topeste un pic de unt intr-o tigaie si caleste andivele timp de 5 minute. Asezoneaza cu sare si piper.
Pasul 4: Pune aluatul de pizza intr-o tava de cuptor tapetata cu foaie de copt si intinde deasupra sosul de branza. Aranjeaza apoi, uniform andivele, bresaola rupta in fasii si cuburile de branza.
Pasul 5: Da la cuptor, la 180°C, pentru aproximativ 20-25 de minute. Scoate pizza din cuptor, presara deasupra frunze proaspete de cimbru si serveste-o imediat.