Desfacem pieptul de pui, pentru a le mări suprafata de lucru.
Facem un buzunar care se umple cu mozzarella (cate o felie la fiecare piept de pui). Ungem piepţii cu ulei, presarăm cu mirodenii şi seminţe de susan si îl aşezăm într-o tavă adâncă, pregatită cu un strat subţire de ulei, un pahar cu bere şi un pahar cu apă (300 ml).
Curăţăm ciupercile de pieliţă, apoi le adaugăm si în tavă, printre piepţii de pui. Punem tava la cuptorul preîncalzit pentru aproximativ o oră la foc mediu.
Separat, pregătim soté. Curăţăm cartofii si morcovul, îi spălăm, îi taiem în cubuleţe mici i îi punem la fiert în aproximativ 1 l apă cu sare. Peste 15 minute adaugăm mazarea.
Când legumele sunt fierte, luăm de pe foc, scurgem jumatate din apă, aşezăm într-o tavă pentru cuptor, adaugăm jumatate de pachet de unt, rupt în bucaţele si presărăm caşcaval ras.
Laăsăm tava la cuptor aproximativ 20 de minute.