Ingrediente

doua portii :

  • 1 bucata de piept de pui
  • 200 g branza feta
  • 10 frunze de busuioc
  • 6 felii de bacon
  • sare, piper

Mod de preparare

Pasul 1: Taie pieptul in doua jumatati. Pune-le intre folii alimentare si bate-le usor, ca pentru snitele. Da-le cu sare si piper.

Pasul 2: Marunteste branza cu furculita, adauga busuioc taiat marunt si amesteca. Pentru un plus de gust, adauga un praf de piper.

Pasul 3: Imparte compozitia de branza pe cele doua bucati de carne batuta si ruleaza cu grija, apoi infasoara-le in felii de bacon (cate 2-3 pentru fiecare rulou). Da la cuptor 20-25 de minute.

Pasul 4: Sunt pur si simplu grozave servite cu un vin Sauvignon Blanc ori Feteasca Regala.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Gulaş picant

Gulaş picant

Creata de Ionutz · 612 afisari
Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Creata de Elena · 720 afisari
Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Creata de Claudia_1 · 489 afisari
Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Creata de Raluca · 439 afisari
Retete cu aceleasi etichete
CUM SE PREPARA PESTO CU BUSUIOC, reteta traditionala din Genova

CUM SE PREPARA PESTO CU BUSUIOC, reteta traditionala din Genova

Creata de Marioara Silvia · 4.2k afisari
Spaghete cu pesto si rucola

Spaghete cu pesto si rucola

Creata de Marioara Silvia · 2.7k afisari
Bruschete cu muguri de pin si busuioc

Bruschete cu muguri de pin si busuioc

Creata de Marioara Silvia · 2.9k afisari
Chiftelute de miel cu tagliatele si pesto

Chiftelute de miel cu tagliatele si pesto

Creata de Marioara Silvia · 2.7k afisari