Peste dupa reteta traditionala sardineza
Peste dupa reteta traditionala sardineza

Un preparat excelent

Ingrediente

4-5 pesti fara multe oase, exemplu Pastravi, merlucio, orate,dorate,

2 lamaii,

2 morcovi

o legatura de patrunjel

o ceapa mica,

5 catei de usturoi,

50 ml ulei de masline

5 rosii

un pahar de vin alb,

2 fire de rozmarin,

sare dupa gust,

Mod de preparare

intr-o cratita sau tigaie mare, se caleste putin ceapa, morcovii, 2 catei de usturoi si 2 rosii,

dupa care se pun pestii asezonati in interior . Pestii in interior se asezoneaza cu rosii, lamaie, un fir de rozmarin,jumatate de legatura patrunjel si sare dupa gust.

Dupa ce se calesc toate 2 minute se pune vinul, lamaia ramasa, patrunjelul si rozmarinul ramas.

este un preparat excelent pentru a incanta musafirii si familia.

Lasa un comentariu | 1 comentarii
 •   • 
super ! pestele este preferatul meu !
Retete din aceasi categorie
Dorada cu usturoi

Dorada cu usturoi

Creata de Jeni81 · 389 afisari
Dorada în stil italian

Dorada în stil italian

Creata de Marian · 500 afisari
Perişoare din peşte

Perişoare din peşte

Creata de Elena · 502 afisari
File de șalău cu sos de usturoi

File de șalău cu sos de usturoi

Creata de Senin · 497 afisari