Ouă umplute cu brânză
Ouă umplute cu brânză

Ouă umplute cu brânză

Reteta postata de Maria  · 

Ingrediente

  • 6 ouă
  • 150 g brânză de vaci
  • 75 ml lapte
  • 1 morcov pentru decor
  • mărar
  • 12 frunze de salată verde pentru decor
  • 150g iaurt
  • 75 g smântână

Mod de preparare

Ouăle se fierb tari, se ţin puţin în apaă rece, se curăţă de coajă, se taie în lung în 2 jumătăşi şi se scot gălbenuşurile.

Jumătăţile de albuş se umplu cu brânză de vaci frecată cu lapte şi amestecată cu mprar spălat şi tocat mărunt. Peste ouăle umplute se rade un pic de morcov crud.

Se aşază pe un platou, pe frunze de salată şi se servesc cu iaurt sau smântână.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Humus clasic delicios

Humus clasic delicios

Creata de Andreea Mateias · 693 afisari
Aperitiv gustos Amelie

Aperitiv gustos Amelie

Creata de Cristina · 685 afisari
Chifteluţe cu ciuperci

Chifteluţe cu ciuperci

Creata de Marian · 415 afisari
Aperitiv din morcovi cu iaurt

Aperitiv din morcovi cu iaurt

Creata de Dulceata22 · 474 afisari