Un alt mod mai sofisticat, dar usor de pus in practica pentru a gati ouale.

Ingrediente

2 portii :

  • ou de prepelita fierte
  • 100 ml de lapte
  • 4 galbenusuri
  • 1 fir de praz
  • 1 legatura mica de patrunjel
  • 250 g de branza proaspata
  • 250 g de pesmet
  • faina
  • seminte de susan
  • 1 mana de frunze de baby spanac
  • 2 albusuri

Mod de preparare

1.Bate spuma galbenusurile cu 100ml de lapte.

2: Separat, bate si albusurile, pana se intaresc.

3: Toaca marunt prazul si patrunjelul.

4: Amesteca pesmetul cu branza, galbenusurile spuma, albusurile, patrunjelul si prazul tocate, sare, piper si lasa compozitia la frigider.

5: Ia in mana cam o lingura din compozitie, preseaz-o, pune deasupra o frunza de baby spanac, un ou fiert si formeaza o bila, ca la galustele cu prune.

6: Trece bilele prin albus, apoi prin faina amestecata cu seminte de susan si prajeste-le in baie de ulei.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Humus clasic delicios

Humus clasic delicios

Creata de Andreea Mateias · 572 afisari
Aperitiv gustos Amelie

Aperitiv gustos Amelie

Creata de Cristina · 599 afisari
Chifteluţe cu ciuperci

Chifteluţe cu ciuperci

Creata de Marian · 392 afisari
Aperitiv din morcovi cu iaurt

Aperitiv din morcovi cu iaurt

Creata de Dulceata22 · 453 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Galuste cu prune cu branza de vaca

Galuste cu prune cu branza de vaca

Creata de Cristina · 4.1k afisari
Pască cu brânză dulce şi stafide

Pască cu brânză dulce şi stafide

Creata de Irina · 4.2k afisari
CROISSANT ROMANESC

CROISSANT ROMANESC

Creata de Marioara Silvia · 2.7k afisari
Musaca de linte - preparat ideal pentru familie

Musaca de linte - preparat ideal pentru familie

Creata de Marioara Silvia · 2.6k afisari