Ostropel de pipote si inimi de pui
Ostropel de pipote si inimi de pui

O reteta cu pipote si inimioare de pui, cu multa ceapa. O reteta delicioasa.

Ingrediente

  • 250 gr pipota de pui
  • 250 gr inima de pui
  • 3 buc ceapa
  • 1 buc morcov
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 2 linguri bulion
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 catei usturoi
  • 1 l apa

Mod de preparare

Spalam bine carnea si o punem la fiert intr-un litru de apa, cu o lingurita de sare.

Dupa ce gustam sa vedem daca este fiarta, adaugam ceapa tocata si morcovul taiat rondele, peste carne.

Adaugam si 2 linguri de bulion, 3 catei de usturoi tocat marunt, putin piper, amestecam si lasam oala sa fiarba la foc mic, cu capacul pus, pentru a se innabusi ceapa.

Cand s-au fiert legumele, luam capacul si lasam inca 5 minute descoperit.

La final, se adauga o legatura de patrunjel tocat marunt.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Creata de Elena
Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Creata de Claudia_1
Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Creata de Raluca
Piept de rata cu sos de zmeura

Piept de rata cu sos de zmeura

Creata de Trulio · 28 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Supa sau ciorba cu carne

Supa sau ciorba cu carne

Creata de Catalina · 3.6k afisari
Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline

Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline

Creata de Marioara Silvia · 2.4k afisari
Souvlaki- traditionala din Grecia

Souvlaki- traditionala din Grecia

Creata de Mirela · 2.4k afisari
Ciuperci umplute cu branza de capra si muschi de vita

Ciuperci umplute cu branza de capra si muschi de vita

Creata de Marcela · 2.1k afisari