Ostropel de pipote si inimi de pui
Ostropel de pipote si inimi de pui

O reteta cu pipote si inimioare de pui, cu multa ceapa. O reteta delicioasa.

Ingrediente

  • 250 gr pipota de pui
  • 250 gr inima de pui
  • 3 buc ceapa
  • 1 buc morcov
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 2 linguri bulion
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 catei usturoi
  • 1 l apa

Mod de preparare

Spalam bine carnea si o punem la fiert intr-un litru de apa, cu o lingurita de sare.

Dupa ce gustam sa vedem daca este fiarta, adaugam ceapa tocata si morcovul taiat rondele, peste carne.

Adaugam si 2 linguri de bulion, 3 catei de usturoi tocat marunt, putin piper, amestecam si lasam oala sa fiarba la foc mic, cu capacul pus, pentru a se innabusi ceapa.

Cand s-au fiert legumele, luam capacul si lasam inca 5 minute descoperit.

La final, se adauga o legatura de patrunjel tocat marunt.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Gulaş picant

Gulaş picant

Creata de Ionutz · 488 afisari
Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Creata de Elena · 602 afisari
Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Creata de Claudia_1 · 467 afisari
Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Creata de Raluca · 409 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Supa sau ciorba cu carne

Supa sau ciorba cu carne

Creata de Catalina · 4.1k afisari
Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline

Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline

Creata de Marioara Silvia · 2.7k afisari
Souvlaki- traditionala din Grecia

Souvlaki- traditionala din Grecia

Creata de Mirela · 2.8k afisari
Ciuperci umplute cu branza de capra si muschi de vita

Ciuperci umplute cu branza de capra si muschi de vita

Creata de Marcela · 2.5k afisari