O reteta specala pentru aceasat prajtura atat de ubta de copii,
este delicioasa s se prepara in timp scurt.
300 gfăină
300 gunt
400 gzahăr
50 gcacao
200 ml lapte
300 gciocolată
4ouă
miez de nucă
alune
Se pun într-o cratiță: laptele, zahărul, untul și cacaua. Se pun pe foc mic și se fierb până când totul este omogenizat. Se lasă să se răcească.
În compoziția răcită se pun gălbenușurile, albușurile bătute spumă și făina amestecată cu praful de copt. Se omogenizează și se toarnă într-o tavă unsă cu unt. Se coace 60 minute la foc moderat.
Ciocolata se topește pe baie de abur. După ce s-a topit i se adaugă o lingură de unt moale și se amestecă energic.
Când prăjitura este rece, se întinde ciocolata și se presară miez de nucă pisat și copt în cuptor, presărat fiind cu zahăr brun.