Musaca de legume amestecate
Musaca de legume amestecate

Musaca de legume amestecate

Reteta postata de Maria  · 

Ingrediente

  • 1/2 kg carne
  • 1 ou
  • 1/4 fasole grasă
  • 1/4 varză mică
  • 1/4 cartofi
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei graşi
  • 1 vânată
  • 3 cepe
  • sare
  • piper
  • 2 linguri bulion sau 1/2 kg roşii
  • verdeaţă
  • 1 lingură unt

Mod de preparare

Carnea se prepară ca la musacaua de cartofi.

Se înăbuşă ceapa tăiată mărunt, se adaugă carnea tăiată, se înăbuşa împreună picurând câte puţină apă rece, se mai trece odată prin maşina de tocat carne, se amestecă cu un ou întreg, se adaugă verdeaţă şi sare. Se amestecă bine.

Legumele se fierb, iar vanăta se coace.

Se aşază în cratiţă sau într-un vas de lemn un rând de legume amestecate, un rând de carne, roşii, ardei tâiaţi subţiri şi se termină cu legumele, peste care se taie felii de roşii.

Se pune unt pe deasupra şi se pune la cuptor. Se poat servi cu smântână sau iaurt.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Gulaş picant

Gulaş picant

Creata de Ionutz · 173 afisari
Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Creata de Elena · 200 afisari
Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Creata de Claudia_1 · 206 afisari
Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Creata de Raluca · 138 afisari