Pentru aceasta reteta vei avea nevoie doar de o oala si de aproximativ 20 de minute timp de gatit. Vei obtine o mancare cremoasa, plina de arome, potrivita chiar daca tii post sau esti vegetarian. O poti servi alaturi de quinoa sau orez si se pastreaza bine in frigider chiar si patru zile.

Ingrediente

  • o cana si jumatate cu apa
  • 2 cani de boabe de linte rosie
  • 425 de grame de lapte de cocos
  • 1 lingura de pudra de curry
  • 2 lingurite de turmeric
  • 1 lingurita de chimion
  • 1 lingurita de ghimbir
  • o jumatate de lingurita de sare si piper

Mod de preparare

Intr-o oala incapatoare, pune apa pe foc mediu pana incepe sa fiarba.

Adauga lintea rosie si laptele de cocos si incalzeste amestecul pana incepe sa fiarba.

Da focul la minimum si mai gateste inca zece minute, pana cand boabele de linte se inmoaie.

Adauga toate condimentele, amesteca si mai tine mancarea pe foc inca cinci minute.

Serveste mancarea cu orez sau quinoa.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Salata olteneasca de vinete,

Salata olteneasca de vinete,

Creata de Yummy · 8 afisari
Vinete coapte în saramură

Vinete coapte în saramură

Creata de Raluca · 527 afisari
Spanac delicios cu parmezan

Spanac delicios cu parmezan

Creata de Felicia7 · 409 afisari
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Creata de Maria · 562 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Ulei de masline cu chilli pentru pizza, paste sau salate

Ulei de masline cu chilli pentru pizza, paste sau salate

Creata de Irina · 4.2k afisari
Prajitura cu mere, ghimbir si scortisoara

Prajitura cu mere, ghimbir si scortisoara

Creata de AncaEnache · 4.1k afisari
FOCACCIA CU BRANZA

FOCACCIA CU BRANZA

Creata de Marioara Silvia · 3.0k afisari
Linte cu orez

Linte cu orez

Creata de Marioara Silvia · 2.6k afisari