Macedonia - un deliciu sardinez
Macedonia - un deliciu sardinez

Macedonia - un deliciu sardinez

Reteta postata de Marioara Silvia  · 
Marioara Silvia   Deserturi   4.1k afisari
 4.1k afisari

MACEDONIA- este un desert excelent tot timpul anului, dar, in timpul verii este racoritor si cu multe vitamine

Ingrediente

ce fructe de sezon doriti sa folositi,

dar, pentru reteta sardineza se foloseste

500 grame de caise,

500 grame de piersici ,

1 lamaie,

1 lingurita de zahar sau miere de albine,

100 grame limoncelo, din comert sau preparat in casa, sa fie de cel putin 40 de grade,

Mod de preparare

prima data se decojesc piersicile,

se taie felii subtiri sau bucatele mai mici, dupa cum se doreste,

se pun toate intr-un bol sau vas de care doriti,

se amesteca fructele cu mierea de albine si limoncelo

se lasa la frigider cca 5 ore, dupa care se serveste rece ca aperitiv,

este excelent,

se pot folosi si alte fructe, dar, conditia este sa puneti Limoncelo, o bautura alcolica de lamaie,

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Halva exotica cu seminte de caju, migdale , cocos si stafide

Halva exotica cu seminte de caju, migdale , cocos si stafide

Creata de Trulio · 37 afisari
Placinta cu mere

Placinta cu mere

Creata de Maria · 445 afisari
Tortul de rulade

Tortul de rulade

Creata de Claudia_1 · 717 afisari
Tort Strugurică

Tort Strugurică

Creata de Jeni81 · 651 afisari