Icre de fasole
Icre de fasole

Icre de fasole

Reteta postata de Maria  · 
Maria   Garnituri   320 afisari

Ingrediente

  • 300 grame fasole
  •  100 g măsline negre
  •  100 g lămâie
  •  200 g untdelemn, ulei
  •  80g castraveți murați
  •  boia de ardei
  •  80 g  roșii
  • sare  și piper după gust

Mod de preparare

Fasolea trebuie spălată și pusă la înmuiat cu o seară înainte de fierbere schimbând 3 ape până când bobul se sfărâmă între degete.

Se dă prin sită împreună cu măslinele curățate de sâmburi.

Se amestecă turnând untdelemnul câte puţin.

După ce a crescut se adaugă zeama de lâmâie, sarea, piperul şi boia.

Se aşează pe un platou şi se ornează cu roşii si castraveţi muraţi.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Cannelloni cu roşii şi brânză

Cannelloni cu roşii şi brânză

Creata de Bogdan · 308 afisari
Bezele cu nuci

Bezele cu nuci

Creata de Maria · 818 afisari
Ciuperci gratinate

Ciuperci gratinate

Creata de Maria · 1.5k afisari
Ciuperci cu usturoi si branză

Ciuperci cu usturoi si branză

Creata de Lorena · 2.3k afisari
Retete cu aceleasi etichete
Musaca de linte - preparat ideal pentru familie

Musaca de linte - preparat ideal pentru familie

Creata de Marioara Silvia · 2.4k afisari
Mancare de linte rosie cu lapte de cocos,

Mancare de linte rosie cu lapte de cocos,

Creata de Marioara Silvia · 2.5k afisari
Mancare picanta de linte rosie,

Mancare picanta de linte rosie,

Creata de Marioara Silvia · 2.6k afisari
Humus de linte rosie

Humus de linte rosie

Creata de Marioara Silvia · 2.5k afisari