Gâscă sau rață cu ciuperci
Gâscă sau rață cu ciuperci

Gâscă sau rață cu ciuperci

Reteta postata de Maria  · 
Maria     Mâncăruri cu carne   298 afisari

Ingrediente

  • 1 kg. carne de rață sau de gâscă
  • 2-3 cepe
  • 500 g ciuperci
  • 100 ml ulei
  • 30 g bulion
  • 100 ml vin
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se taie, se sărează si se prăjește bine pe ambele părți apoi se scoate într-un vas.


În uleiul râmas, se călesc ceapa tăiată mărunt și ciupercile tăiată în felii subțiri, după care se adaugă bulionul și se stinge cu vin și cu puțină apă caldă.

Se adaugă apoi carnea prăjită și împreună se fierb până ce carnea este gata.


La sfârșit, se potrivește cu sare, piper și se adaugă pătrunjel verde tăiat mărunt.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Ostropel de pipote si inimi de pui

Ostropel de pipote si inimi de pui

Creata de Elena · 58 afisari
Musaca de legume amestecate

Musaca de legume amestecate

Creata de Maria · 103 afisari
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Creata de Maria · 112 afisari
Roşii umplute cu carne

Roşii umplute cu carne

Creata de Maria · 145 afisari