Gâscă sau rață cu ciuperci
Gâscă sau rață cu ciuperci

Gâscă sau rață cu ciuperci

Reteta postata de Maria  · 

Ingrediente

  • 1 kg. carne de rață sau de gâscă
  • 2-3 cepe
  • 500 g ciuperci
  • 100 ml ulei
  • 30 g bulion
  • 100 ml vin
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se taie, se sărează si se prăjește bine pe ambele părți apoi se scoate într-un vas.

În uleiul râmas, se călesc ceapa tăiată mărunt și ciupercile tăiată în felii subțiri, după care se adaugă bulionul și se stinge cu vin și cu puțină apă caldă.

Se adaugă apoi carnea prăjită și împreună se fierb până ce carnea este gata.

La sfârșit, se potrivește cu sare, piper și se adaugă pătrunjel verde tăiat mărunt.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Gulaş picant

Gulaş picant

Creata de Ionutz · 462 afisari
Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Creata de Elena · 570 afisari
Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Creata de Claudia_1 · 431 afisari
Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Creata de Raluca · 382 afisari