Garnitura mexicana pentru carnea la gratar -  Porumbul picant
Garnitura mexicana pentru carnea la gratar - Porumbul picant

Este un preparat mexican delicos, gustos si foarte usor de preparat.Cu acest meniu impresionati cu siguranta musafirii.

Ingrediente

  • 1 conserva porumb (de 340 gr)
  • 1/2 ardei iute rosu (sau 1/4 lingurita fulgi de chili)
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • 2 fire patrunjel
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • Portii: 2-3

Mod de preparare

  • Se incinge uleiul intr-o tigaie antiaderenta mai larga si se adauga ardeiut tocat marunt. Se soteaza 15 secunde.
  • Se adauga porumbul scurs din conserva. Se soteaza totul la foc mediu, adaugand sare pe parcurs, timp de 3-4 minute. Gustati si daca ardeiul iute nu a fost foarte iute si doriti garnitura mai picanta, suplimentati cu fulgi de chili. Se amesteca din cand in cand.
  • Se ia tigaia de pe foc si se adauga boiaua. Se amesteca bine. Se adauga la final patrunjelul tocat.
Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Cannelloni cu roşii şi brânză

Cannelloni cu roşii şi brânză

Creata de Bogdan · 220 afisari
Icre de fasole

Icre de fasole

Creata de Maria · 224 afisari
Bezele cu nuci

Bezele cu nuci

Creata de Maria · 746 afisari
Ciuperci gratinate

Ciuperci gratinate

Creata de Maria · 1.4k afisari