Friptură din pulpă de berbec
Friptură din pulpă de berbec

Friptură din pulpă de berbec

Reteta postata de Maria  · 
Maria     Mâncăruri cu carne   231 afisari

Ingrediente

  • 1,5 kg pulpă de berbec
  • 100 g untură
  • 1 căpățână de usturoi
  • cimbru
  • piper boabe
  • 1 ceapă
  • 1 morcov

Mod de preparare

Pulpa de berbec se împănează cu usturoi, se sărează, se pune într-o tavă cu untură încinsă și se introduce la cuptor.


După ce pulpa s-a rumenit pe toate părțile, se adaugă legumele tăiate în fellii și puțină apă.

Când friptura este bine pătrunsă și rumenită, se scoate din tavă, iar sosul se stinge cu puțină apă, se lasă să mai fiarbă câteva minute, după care se strecoară.


Friptura se servește tăiată în felii subțiri, peste care se toarnă sosul fierbinte,iar ca garnitura se adaugă fasole iahnie sau varză călită.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Ostropel de pipote si inimi de pui

Ostropel de pipote si inimi de pui

Creata de Elena · 58 afisari
Musaca de legume amestecate

Musaca de legume amestecate

Creata de Maria · 103 afisari
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Creata de Maria · 112 afisari
Roşii umplute cu carne

Roşii umplute cu carne

Creata de Maria · 145 afisari