Friptură din pulpă de berbec
Friptură din pulpă de berbec

Friptură din pulpă de berbec

Reteta postata de Maria  · 

Ingrediente

  • 1,5 kg pulpă de berbec
  • 100 g untură
  • 1 căpățână de usturoi
  • cimbru
  • piper boabe
  • 1 ceapă
  • 1 morcov

Mod de preparare

Pulpa de berbec se împănează cu usturoi, se sărează, se pune într-o tavă cu untură încinsă și se introduce la cuptor.

După ce pulpa s-a rumenit pe toate părțile, se adaugă legumele tăiate în fellii și puțină apă.

Când friptura este bine pătrunsă și rumenită, se scoate din tavă, iar sosul se stinge cu puțină apă, se lasă să mai fiarbă câteva minute, după care se strecoară.

Friptura se servește tăiată în felii subțiri, peste care se toarnă sosul fierbinte,iar ca garnitura se adaugă fasole iahnie sau varză călită.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Gulaş picant

Gulaş picant

Creata de Ionutz · 462 afisari
Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Creata de Elena · 570 afisari
Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Creata de Claudia_1 · 431 afisari
Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Creata de Raluca · 382 afisari