Daca doriti sa impresionati musafirii, atunci preparati acest meniu special, gustos si sanatos.
Este special, deoarece este cu sos caramelizat, ce da un gust nemaipomenit.
4 Portii
Pasul 1: Amesteca mixul de condimente intr-un castron mic, omogenizeaza si aplica peste muschiulet.
Pasul 2: Asaza muschiuletul astfel pregatit intr-un vas Yena la cuptor la foc mediu (140°C) si rumeneste-l intorcandu-l odata la 4-5 minute, pana isi schimba culoarea in brun.
Pasul 3: Intre timp, amesteca zaharul brun cu usturoiul si tabasco intr-un caston mic. Amestecul obtinut se pune deasupra muschiuletului, pe care-l dai din nou la cuptor, la 180°C, pentru alte 20 de minute. Opreste focul, acopera muschiuletul cu o folie de aluminiu si lasa-l la cuptor alte 10 minute.
Pasul 4: Intre timp, pregateste salata de cruditati si garnitura de cartofi, dupa preferinte. Serveste totul cald.