Castiga peste 4000 RON in fiecare luna
Adauga o reteta sau creeaza un meniu si te inscrii automat la concursurile noastre.
Mai multe informații.

Ultimele articole

Mierea de rapiţă, o minune pentru sanatate si frumusete
ARTICOL

Mierea de rapiţă, o minune pentru sanatate si frumusete

Articol creat de Cristina · 1.8k afisari
Mierea de rapiţă, o minune pentru sanatate si frumusete
Apa si o zi frumoasa !
ARTICOL

Apa si o zi frumoasa !

Articol creat de Cristina · 2.0k afisari
Apa si o zi frumoasa !
Pastele orientale si pastele fara grau
ARTICOL

Pastele orientale si pastele fara grau

Articol creat de AncaEnache · 2.3k afisari
Pastele orientale si pastele fara grau
Mai multe articole

Ultimele retete castigatoare

Placintele romanesti cu varza
RETETA ZILEI  |  15 Noiembrie

Placintele romanesti cu varza

Creata de Mary · 873 afisari
Supa de hrisca
RETETA SAPTAMANII  |  04 Nov. - 10 Nov.

Supa de hrisca

Creata de @bombonica · 86 afisari
Supă-cremă de dovleac
RETETA LUNII  |  Octombrie 2019

Supă-cremă de dovleac

Creata de Lorena · 386 afisari

Arhiva castigatori

Ultimele meniuri

Conține  |  3 retete
Mamaliga cu ciuperci
Ciuperci cu unt şi usturoi-pentru musafirii pofticiosi
Prajitura cu dovleac si nuci
Meniu postat de Iulia · 75 afisari
Conține  |  3 retete
Salata de fenicul
Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline
Tarta cu cremă de lămâie, de 5 stele
Meniu postat de Yummy · 75 afisari
Conține  |  3 retete
Focaccia cu branza
Tartă de cartofi cu cascaval
Un deliciu olandez- clatite olandeze cu mere
Meniu postat de Felicia7 · 100 afisari
Mai multe meniuri

Top Utilizatori

Friptura cu delicatese si surprize
Friptura cu delicatese si surprize

Friptura, prin delicatesele folosite, are un gust si o savoare speciala.
Este sanatoasa si puteti impresiona si familia, dar si musafirii.
Este usor de preparat.
Delicioasa si gustoasa, dar, mai ales sanatoasa !!

Ce ingrediente iti trebuie

  • 800 gr antricoate marinate
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe albe,
  • 100 g masline verzi
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de tarhon
  • 1 cutie mica de ansoa
  • 250 g unt
  • sare
  • piper, dupa gust

Cum se prepara

Toaca marunt maslinele, fileurile de ansoa, tarhonul, ceapa, usturoiul si patrunjelul.

Pune-le intr-un bol, presara sare si piper, adauga untul si amesteca bine.

Ruleaza amestecul in hartie de copt si lasa-l sa se intareasca cateva ore in frigider.

Cantitatea este suficienta pentru 10 portii.

Scoate carnea din frigider cu cel putin 30 de minute inainte de a o prepara.

Frige carnea pe gratarul uns cu ulei.

Cand e gata, las-o sa se odihneasca cateva minute.

Serveste-o cu crema de unt si salata verde.

Este speciala si deosebit de gustoasa.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
O CINA DE POVESTE - CORDON BLEU DE PUI LA CUPTOR

O CINA DE POVESTE - CORDON BLEU DE PUI LA CUPTOR

Creata de Mary · 407 afisari
Cordon bleu

Cordon bleu

Creata de Adina · 688 afisari
Reteta sanatoasa de toamna- Pui cu dovlecei

Reteta sanatoasa de toamna- Pui cu dovlecei

Creata de Marioara Silvia · 769 afisari
Sa aveti pofta !- Pui cu gutui coapte

Sa aveti pofta !- Pui cu gutui coapte

Creata de Marioara Silvia · 793 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Omletă cu spanac și usturoi

Omletă cu spanac și usturoi

Creata de Dulceata22 · 2.2k afisari
Chiftele de linte

Chiftele de linte

Creata de Marioara Silvia · 889 afisari
Linte cu orez

Linte cu orez

Creata de Marioara Silvia · 916 afisari
DAL CU LEGUME

DAL CU LEGUME

Creata de Marioara Silvia · 898 afisari
Retete recomandate
Cele mai bune clătite cu făină de nucă de cocos
Reteta postata de Irina  · 
Reteta postata de  Irina  ·  351 afisari
Guacamole servit cu chipsuri tortilla
Reteta postata de Elena  · 
Reteta postata de  Elena  ·  374 afisari
Supa crema de cartofi dulci cu bacon
Reteta postata de Marcela  · 
Reteta postata de  Marcela  ·  863 afisari
Tort Diplomat
Reteta postata de @bombonica  · 
Reteta postata de  @bombonica  ·  2.4k afisari
Sarmale cu carne de pasăre
Reteta postata de Elena  · 
Reteta postata de  Elena  ·  2.3k afisari