Friptura cu delicatese si surprize
Friptura cu delicatese si surprize

Friptura, prin delicatesele folosite, are un gust si o savoare speciala.
Este sanatoasa si puteti impresiona si familia, dar si musafirii.
Este usor de preparat.
Delicioasa si gustoasa, dar, mai ales sanatoasa !!

Ingrediente

  • 800 gr antricoate marinate
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe albe,
  • 100 g masline verzi
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de tarhon
  • 1 cutie mica de ansoa
  • 250 g unt
  • sare
  • piper, dupa gust

Mod de preparare

Toaca marunt maslinele, fileurile de ansoa, tarhonul, ceapa, usturoiul si patrunjelul.

Pune-le intr-un bol, presara sare si piper, adauga untul si amesteca bine.

Ruleaza amestecul in hartie de copt si lasa-l sa se intareasca cateva ore in frigider.

Cantitatea este suficienta pentru 10 portii.

Scoate carnea din frigider cu cel putin 30 de minute inainte de a o prepara.

Frige carnea pe gratarul uns cu ulei.

Cand e gata, las-o sa se odihneasca cateva minute.

Serveste-o cu crema de unt si salata verde.

Este speciala si deosebit de gustoasa.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Musaca de legume amestecate

Musaca de legume amestecate

Creata de Maria · 59 afisari
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Creata de Maria · 82 afisari
Roşii umplute cu carne

Roşii umplute cu carne

Creata de Maria · 81 afisari
Bule de varză cu carne

Bule de varză cu carne

Creata de Maria · 82 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Omletă cu spanac și usturoi

Omletă cu spanac și usturoi

Creata de Dulceata22 · 3.4k afisari
Chiftele de linte

Chiftele de linte

Creata de Marioara Silvia · 2.1k afisari
Linte cu orez

Linte cu orez

Creata de Marioara Silvia · 2.0k afisari
DAL CU LEGUME

DAL CU LEGUME

Creata de Marioara Silvia · 2.0k afisari