Friptura cu delicatese si surprize
Friptura cu delicatese si surprize

Friptura, prin delicatesele folosite, are un gust si o savoare speciala.
Este sanatoasa si puteti impresiona si familia, dar si musafirii.
Este usor de preparat.
Delicioasa si gustoasa, dar, mai ales sanatoasa !!

Ingrediente

  • 800 gr antricoate marinate
  • 2 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cepe albe,
  • 100 g masline verzi
  • o legatura de patrunjel
  • o legatura de tarhon
  • 1 cutie mica de ansoa
  • 250 g unt
  • sare
  • piper, dupa gust

Mod de preparare

Toaca marunt maslinele, fileurile de ansoa, tarhonul, ceapa, usturoiul si patrunjelul.

Pune-le intr-un bol, presara sare si piper, adauga untul si amesteca bine.

Ruleaza amestecul in hartie de copt si lasa-l sa se intareasca cateva ore in frigider.

Cantitatea este suficienta pentru 10 portii.

Scoate carnea din frigider cu cel putin 30 de minute inainte de a o prepara.

Frige carnea pe gratarul uns cu ulei.

Cand e gata, las-o sa se odihneasca cateva minute.

Serveste-o cu crema de unt si salata verde.

Este speciala si deosebit de gustoasa.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Cotlet de porc natur

Cotlet de porc natur

Creata de Maria · 441 afisari
Cotlet de porc sau vițel pane

Cotlet de porc sau vițel pane

Creata de Maria · 388 afisari
Tochitură muntenească

Tochitură muntenească

Creata de Maria · 464 afisari
Tochitură moldoveneacă

Tochitură moldoveneacă

Creata de Maria · 447 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Omletă cu spanac și usturoi

Omletă cu spanac și usturoi

Creata de Dulceata22 · 2.9k afisari
Chiftele de linte

Chiftele de linte

Creata de Marioara Silvia · 1.6k afisari
Linte cu orez

Linte cu orez

Creata de Marioara Silvia · 1.6k afisari
DAL CU LEGUME

DAL CU LEGUME

Creata de Marioara Silvia · 1.6k afisari