O FRIPTURA DELICIOASA ,
mai ales cand aveti musafiri !!

Ingrediente

pentru 4 Portii :

  • 600 gr antricoate marinate
  • piper
  • 1 lingura ulei
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa salota
  • 75 g masline verzi
  • 25 g patrunjel
  • 10 g tarhon
  • 1 cutie mica de ansoa
  • 250 g unt
  • sare

Mod de preparare

  • Toaca marunt maslinele, fileurile de ansoa, tarhonul, ceapa, usturoiul si patrunjelul.
  • Pune-le intr-un bol, presara sare si piper, adauga untul (la temperatura camerei) si amesteca bine.

    2: Ruleaza amestecul in hartie de copt si lasa-l sa se intareasca cateva ore in frigider. Cantitatea este suficienta pentru 10 portii, astfel ca poti congela ce-ti ramane.

    3: Scoate carnea din frigider cu cel putin 30 de minute inainte de a o prepara.

    4: Frige carnea pe gratarul uns cu ulei.

    5: Cand e gata, las-o sa se odihneasca cateva minute.

    6: Serveste-o cu crema de unt si salata verde.

    DELICIOASA !!

    Lasa un comentariu |
    Retete din aceasi categorie
    Gulaş picant

    Gulaş picant

    Creata de Ionutz · 607 afisari
    Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

    Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

    Creata de Elena · 715 afisari
    Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

    Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

    Creata de Claudia_1 · 489 afisari
    Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

    Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

    Creata de Raluca · 439 afisari
    Retete cu aceleasi etichete
    Supa sau ciorba cu carne

    Supa sau ciorba cu carne

    Creata de Catalina · 4.1k afisari
    Chiftele de linte

    Chiftele de linte

    Creata de Marioara Silvia · 2.7k afisari
    DAL CU LEGUME

    DAL CU LEGUME

    Creata de Marioara Silvia · 2.6k afisari
    Mancare picanta de linte rosie,

    Mancare picanta de linte rosie,

    Creata de Marioara Silvia · 2.8k afisari