Frigărui dobrogene
Frigărui dobrogene

Frigărui dobrogene

Reteta postata de Maria  · 

Ingrediente

  • 900 g carne de berbec
  •  300 g roșii
  •  150 G ceapă
  •  100 g ardei gras
  •  sare și piper după gust
  •  foi de dafin
  • cimbru
  •  40 ml ulei sau untdelemn

Mod de preparare

Se curăță, se spală și se taie pulpa de berbec în pătrate de 3 cm după care se dă cu sare piper și cimbru.

Se taie roșiile în rondele mari, ceapa la fel, iar ardeiul în șuvițe.

Se introduc în frigare bucățile de carne alternând cu roșii, ardei gras, ceapa și foi de dafin.

Se învârte frigăruia la foc și se unge cu undelemn din când în când.

Se servește cu cartofi prăjiți.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Gulaş picant

Gulaş picant

Creata de Ionutz · 613 afisari
Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Creata de Elena · 720 afisari
Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Creata de Claudia_1 · 489 afisari
Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Creata de Raluca · 439 afisari