Frageda si foarte gustoasa, carnea de berbecut este ideala pentru gratar,
este sanatoasa si buna in toata perioada anului
un meniu excelent pentru musafiri

Ingrediente

2 portii,

  • 200 g carne de berbecut
  • maghiran uscat
  • ulei de masline
  • usturoi uscat
  • seminte de mustar
  • coaja si suc de lime
  • patrunjel
  • 3 ardei capia
  • 200 g telemea de vaca
  • sare, piper boabe

Mod de preparare

Pasul 1: Pentru marinada, amesteca ingredientele si toarn-o peste carnea taiata bucati. Lasa cateva ore la rece.

Pasul 2: Pune carnea pe betele de frigarui inmuiate in prelabil in apa macar o ora, astfel incat sa nu se arda pe grill.

Pasul 3: Coace ardeii, decojeste-i si taie in bucati potrivite. Marunteste verdeata si sfarama branza telemea.

Pasul 4: Asaza frigaruile pe un pat format din verdeata, branza sfaramata, felii de ardei copt, toate stropite cu ulei de masline si condimentate cu un strop de piper macinat. Serveste-le alaturi de un pahar cu vin sauvignon alb sau roze.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
farfuria cu sanatate,

farfuria cu sanatate,

Creata de Yummy · 100 afisari
Gulaş picant

Gulaş picant

Creata de Ionutz · 959 afisari
Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Creata de Elena · 1.0k afisari
Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Creata de Claudia_1 · 560 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline

Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline

Creata de Marioara Silvia · 2.7k afisari
Rulouri de pui cu jambon, in stil saltimbocca

Rulouri de pui cu jambon, in stil saltimbocca

Creata de Marioara Silvia · 2.7k afisari
Salata de creveti cu baza de conopida

Salata de creveti cu baza de conopida

Creata de Mirela · 2.7k afisari
Cotlet de porc cu portocala si fasole verde

Cotlet de porc cu portocala si fasole verde

Creata de Marcela · 2.7k afisari