Fasole verde franţuzească
Fasole verde franţuzească

Fasole verde franţuzească

Reteta postata de Maria  · 

Ingrediente

  •  un kilogram fasole verde
  •  35 g făină
  •  80 l untdelemn
  • 1 kg ceapă 
  • 200 ml lapte
  •  două ouă
  •  50 g unt
  • pătrunjel
  • sare și piper după gust

Mod de preparare

Se curăță fasolea, se spală, se fierbe pe jumătate și se pune între o cratiță la fiert împreună cu untdelemnul, ceapa tocată mărunt, verdeaţa tocată mărunt şi făina bătută cu lapte.

Se potrivește cu sare și piper și se lasă la clocot mic 15 minute.

La sfârșit se adaugă gălbenușurile bătute. Se servește stropită cu unt topit deasupra.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Vinete coapte în saramură

Vinete coapte în saramură

Creata de Raluca · 510 afisari
Spanac delicios cu parmezan

Spanac delicios cu parmezan

Creata de Felicia7 · 383 afisari
Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Creata de Maria · 543 afisari
Spanac cu ouă la cuptor

Spanac cu ouă la cuptor

Creata de Maria · 508 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Ciorba de fasole verde ardeleneasca

Ciorba de fasole verde ardeleneasca

Creata de Georgiana · 3.4k afisari
Cotlet de porc cu portocala si fasole verde

Cotlet de porc cu portocala si fasole verde

Creata de Marcela · 2.6k afisari
FASOLE PĂSTĂI LA BORCAN

FASOLE PĂSTĂI LA BORCAN

Creata de Marcela · 2.5k afisari