Castiga peste 4000 RON in fiecare luna
Adauga o reteta sau creeaza un meniu si te inscrii automat la concursurile noastre.
Mai multe informati.

Ultimele articole

Tipuri de paste italienesti
ARTICOL

Tipuri de paste italienesti

Articol creat de Elena · 366 afisari
Tipuri de paste italienesti
Castigatorul concursului Reteta saptamanii  9 - 15 septembrie 2019
ARTICOL

Castigatorul concursului Reteta saptamanii 9 - 15 septembrie 2019

Articol creat de Cuby.ro · 497 afisari
Castigatorul concursului Reteta saptamanii 9 - 15 septembrie 2019
Castigatorul concursului Reteta saptamanii  2 -  8 septembrie 2019
ARTICOL

Castigatorul concursului Reteta saptamanii 2 - 8 septembrie 2019

Articol creat de Cuby.ro · 1.0k afisari
Castigatorul concursului Reteta saptamanii 2 - 8 septembrie 2019
Mai multe articole

Ultimele retete castigatoare

CORNURI CU ŞUNCĂ ŞI CU CAŞCAVAL
RETETA ZILEI  |  21 Septembrie

CORNURI CU ŞUNCĂ ŞI CU CAŞCAVAL

Creata de Silvia · 269 afisari
Talentul asiatic pentru zile mari - Maki cu castravete
RETETA SAPTAMANII  |  09 Sept. - 15 Sept.

Talentul asiatic pentru zile mari - Maki cu castravete

Creata de Mary · 196 afisari
DAL CU LEGUME
RETETA LUNII  |  August 2019

DAL CU LEGUME

Creata de Marioara Silvia · 315 afisari

Arhiva castigatori

Ultimele meniuri

Conține  |  3 retete
Supa crema de cartofi
Talentul asiatic pentru zile mari - maki cu castravete
Desertul toamnei pentru cei mici - dovleac cu nuca
Meniu postat de Mary · 2.4k afisari
Conține  |  3 retete
Supa crema de cartofi dulci cu bacon
Sarmale cu carne de pasăre
Tort deliciu cu dovleac- cheesecake cu dovleac fără coacere
Meniu postat de Mary · 2.4k afisari
Mai multe meniuri

Top Utilizatori

FASOLE PĂSTĂI LA BORCAN
FASOLE PĂSTĂI LA BORCAN

Pe vremuri orice gospodina avea in camara ei tot felul de conserve pentru toamna, preparate cu ingrediente proaspete din piata.

Fasole păstăi la borcan, fasolea verde sau galbena este ideala pentru mesele festive , toamna si primavara, este delicioasa si sanatoasa.
Usor de prepara si nu este costisitoare, dar, veti avea un preparat minunat.

Ce ingrediente iti trebuie

  • aspirina, este un conservant bun si sanataos. Nu prea este indicat sa folositi conservanti din comert.
  •  sare
  •  1 kg fasole păstăi, depinde ce cantitate doriti sa faceti.

Cum se prepara

1. Fasolea spălată se pune la fiert în apă cu sare măsurată în proporţie de 2 linguriţe pentru fiecare litru de apă.

2. Nu se fierbe complet, doar 15 minute, şi când este aproape fiartă, se pune în bor­cane. Deasupra se toarnă zeama sărată în care a fiert.

3. Se pune câte o aspirină în fiecare borcan şi se astupă. Se pun la fiert într-un vas mare şi se lasă 90 de minute.

Se pasteaza la rece.

De sarbatori veti fi incantati de aceste preparate.

Lasa un comentariu |
Retete cu aceleasi etichete
Ciorba de fasole verde ardeleneasca

Ciorba de fasole verde ardeleneasca

Creata de Georgiana · 1.0k afisari
Linte cu orez

Linte cu orez

Creata de Marioara Silvia · 332 afisari
HUMMUS CU LINTE

HUMMUS CU LINTE

Creata de Marioara Silvia · 296 afisari
Oua umplute

Oua umplute

Creata de Marioara Silvia · 317 afisari
Retete recomandate
Supa crema de cartofi dulci cu bacon
Reteta postata de Marcela  · 
Reteta postata de  Marcela  ·  245 afisari
Tort Diplomat
Reteta postata de @bombonica  · 
Reteta postata de  @bombonica  ·  1.8k afisari
Sarmale cu carne de pasăre
Reteta postata de Elena  · 
Reteta postata de  Elena  ·  1.7k afisari