FASOLE PĂSTĂI LA BORCAN
FASOLE PĂSTĂI LA BORCAN

Pe vremuri orice gospodina avea in camara ei tot felul de conserve pentru toamna, preparate cu ingrediente proaspete din piata.

Fasole păstăi la borcan, fasolea verde sau galbena este ideala pentru mesele festive , toamna si primavara, este delicioasa si sanatoasa.
Usor de prepara si nu este costisitoare, dar, veti avea un preparat minunat.

Ingrediente

  • aspirina, este un conservant bun si sanataos. Nu prea este indicat sa folositi conservanti din comert.
  •  sare
  •  1 kg fasole păstăi, depinde ce cantitate doriti sa faceti.

Mod de preparare

1. Fasolea spălată se pune la fiert în apă cu sare măsurată în proporţie de 2 linguriţe pentru fiecare litru de apă.

2. Nu se fierbe complet, doar 15 minute, şi când este aproape fiartă, se pune în bor­cane. Deasupra se toarnă zeama sărată în care a fiert.

3. Se pune câte o aspirină în fiecare borcan şi se astupă. Se pun la fiert într-un vas mare şi se lasă 90 de minute.

Se pasteaza la rece.

De sarbatori veti fi incantati de aceste preparate.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Gem de prune

Gem de prune

Creata de Ionutz · 1.1k afisari
Zacuscă de gogoşari

Zacuscă de gogoşari

Creata de Trulio · 899 afisari
Compot cu fructe şi rom

Compot cu fructe şi rom

Creata de Iulia · 1.0k afisari
Dulceața de cireșe cu lichior

Dulceața de cireșe cu lichior

Creata de Maria · 641 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Ciorba de fasole verde ardeleneasca

Ciorba de fasole verde ardeleneasca

Creata de Georgiana · 3.5k afisari
Linte cu orez

Linte cu orez

Creata de Marioara Silvia · 2.6k afisari
HUMMUS CU LINTE

HUMMUS CU LINTE

Creata de Marioara Silvia · 2.6k afisari
Oua umplute

Oua umplute

Creata de Marioara Silvia · 2.5k afisari