Cremă de brânzeturi proaspete
Cremă de brânzeturi proaspete

Ingrediente

  •  150 grame brânză proaspătă de capră
  •  100g ricotta de oaie
  •  100 g brânză tartinabil sau cremă de brânză
  •  o lingură ulei de măsline extravirgin
  •  o lingură ierburi aromatice cimbru, busuioc, rozmarin
  • sare și piper după gust

Mod de preparare

Pasaţi ricotta printr-o sită pentru a îndepărta cocoloașele pe care le are în mod natural, iar apoi adăugați celelalte tipuri de brânză și amestecați.

Puneți ierburile aromatice tocate foarte fin, turnați uleiul în fir subțire, adăugați sare și piper și amestecați foarte bine compoziția.

Lăsați o oră în frigider ca să se întrepătrundă aromele.

Crema de brânză se servește întinsă pe pâine prăjită sau pâine proaspătă sau pe bucăți de legume proaspete.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Humus clasic delicios

Humus clasic delicios

Creata de Andreea Mateias · 215 afisari
Aperitiv gustos Amelie

Aperitiv gustos Amelie

Creata de Cristina · 170 afisari
Chifteluţe cu ciuperci

Chifteluţe cu ciuperci

Creata de Marian · 130 afisari
Aperitiv din morcovi cu iaurt

Aperitiv din morcovi cu iaurt

Creata de Dulceata22 · 163 afisari