Cotlet de porc sau vițel pane
Cotlet de porc sau vițel pane

Cotlet de porc sau vițel pane

Reteta postata de Maria  · 
Maria   Mâncăruri cu carne   1.4k afisari

Ingrediente

  • 690 g cotlet
  • 50g făină
  • 100 g untură
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se taie cotletul în felii cu câte o coastă, dar fără șira spinării. Se bat ușor ca să se aplaneze, se presară cu sare și piper, se dau prin făină, ou bătut, pesmet alb și se prăjesc pe ambele părți în untură bine încinsă.

Se prăjesc încet ca să se pătrundă bine, circa 15-20 de minute.

Se servesc cu diverse de legume și salate.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Gulaş picant

Gulaş picant

Creata de Ionutz · 612 afisari
Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Creata de Elena · 720 afisari
Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Creata de Claudia_1 · 489 afisari
Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Creata de Raluca · 439 afisari