Cotlet de porc sau vițel pane
Cotlet de porc sau vițel pane

Cotlet de porc sau vițel pane

Reteta postata de Maria  · 
Maria     Mâncăruri cu carne   908 afisari

Ingrediente

  • 690 g cotlet
  • 50g făină
  • 100 g untură
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se taie cotletul în felii cu câte o coastă, dar fără șira spinării. Se bat ușor ca să se aplaneze, se presară cu sare și piper, se dau prin făină, ou bătut, pesmet alb și se prăjesc pe ambele părți în untură bine încinsă.

Se prăjesc încet ca să se pătrundă bine, circa 15-20 de minute.

Se servesc cu diverse de legume și salate.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Ostropel de pipote si inimi de pui

Ostropel de pipote si inimi de pui

Creata de Elena · 53 afisari
Musaca de legume amestecate

Musaca de legume amestecate

Creata de Maria · 103 afisari
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Creata de Maria · 112 afisari
Roşii umplute cu carne

Roşii umplute cu carne

Creata de Maria · 141 afisari