Cotlet de porc sau vițel pane
Cotlet de porc sau vițel pane

Cotlet de porc sau vițel pane

Reteta postata de Maria  · 

Ingrediente

  • 690 g cotlet
  • 50g făină
  • 100 g untură
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se taie cotletul în felii cu câte o coastă, dar fără șira spinării. Se bat ușor ca să se aplaneze, se presară cu sare și piper, se dau prin făină, ou bătut, pesmet alb și se prăjesc pe ambele părți în untură bine încinsă.

Se prăjesc încet ca să se pătrundă bine, circa 15-20 de minute.

Se servesc cu diverse de legume și salate.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Cotlet de porc natur

Cotlet de porc natur

Creata de Maria · 437 afisari
Tochitură muntenească

Tochitură muntenească

Creata de Maria · 458 afisari
Tochitură moldoveneacă

Tochitură moldoveneacă

Creata de Maria · 442 afisari
Sote din carne de vacă

Sote din carne de vacă

Creata de Maria · 467 afisari