Cotlet de porc natur
Cotlet de porc natur

Cotlet de porc natur

Reteta postata de Maria  · 
Maria   Mâncăruri cu carne   1.5k afisari

Ingrediente

  • 900 g cotlet
  • 50 g făină
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie cotletul în felii de câte 120/160 g se bat bine, se saturează, se trec prin făină și se rumenesc pe ambele părți.

Când s-au prăjit, se toarnă câteva linguri de supă sau apă călduță și se mai lasă pe plită să fiarbă la foc înăbușit încă vreo 10-15 minute.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Gulaş picant

Gulaş picant

Creata de Ionutz · 612 afisari
Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Creata de Elena · 720 afisari
Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Creata de Claudia_1 · 489 afisari
Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Creata de Raluca · 439 afisari