Cotlet de porc natur
Cotlet de porc natur

Ingrediente

  • 900 g cotlet
  • 50 g făină
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie cotletul în felii de câte 120/160 g se bat bine, se saturează, se trec prin făină și se rumenesc pe ambele părți.

Când s-au prăjit, se toarnă câteva linguri de supă sau apă călduță și se mai lasă pe plită să fiarbă la foc înăbușit încă vreo 10-15 minute.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Cotlet de porc sau vițel pane

Cotlet de porc sau vițel pane

Creata de Maria · 388 afisari
Tochitură muntenească

Tochitură muntenească

Creata de Maria · 458 afisari
Tochitură moldoveneacă

Tochitură moldoveneacă

Creata de Maria · 442 afisari
Sote din carne de vacă

Sote din carne de vacă

Creata de Maria · 467 afisari