Cotlet de porc natur
Cotlet de porc natur

Cotlet de porc natur

Reteta postata de Maria  · 
Maria     Mâncăruri cu carne   919 afisari

Ingrediente

  • 900 g cotlet
  • 50 g făină
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie cotletul în felii de câte 120/160 g se bat bine, se saturează, se trec prin făină și se rumenesc pe ambele părți.

Când s-au prăjit, se toarnă câteva linguri de supă sau apă călduță și se mai lasă pe plită să fiarbă la foc înăbușit încă vreo 10-15 minute.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Ostropel de pipote si inimi de pui

Ostropel de pipote si inimi de pui

Creata de Elena · 53 afisari
Musaca de legume amestecate

Musaca de legume amestecate

Creata de Maria · 103 afisari
Musaca de cartofi

Musaca de cartofi

Creata de Maria · 112 afisari
Roşii umplute cu carne

Roşii umplute cu carne

Creata de Maria · 141 afisari