Cotlet de porc a la rus în aspic
Cotlet de porc a la rus în aspic

Ingrediente

  •  șase bucăți cotlet de porc
  •  300 grame aspic
  •  600 g salată a la rus
  •  40 g untură
  •  sare și piper după gust

Mod de preparare

Se curăță și se spală cotletele, se sărează și se dau cu piper, după care se rumenesc între o tavă cu un tură bine încinsă.

Se pune apoi la cuptor 30 de minute la foc potrivit, se scoate, se lasă să se răcească, se porționează și se așează fiecare cotlet pe salată a la rus.

Aspicul semi-lichid se toarnă peste cotlete.

O parte din aspic, după ce s-a răcit bine, se taie cubulețe cu care se decorează preparatul.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Friptura din carne de vita si glazura din pasta de susan

Creata de Elena
Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Caserolă de paste cu pui şi caşcaval

Creata de Claudia_1
Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Piept de pui umplut cu mozzarella, cu garnitura de soté

Creata de Raluca
Piept de rata cu sos de zmeura

Piept de rata cu sos de zmeura

Creata de Trulio · 28 afisari
Retete cu aceleasi etichete
Specialitate ceha cu muschi de porc

Specialitate ceha cu muschi de porc

Creata de Senin · 3.6k afisari
Cotlet de porc cu portocala si fasole verde

Cotlet de porc cu portocala si fasole verde

Creata de Marcela · 2.2k afisari
Ciorba de porc cu zeama de varza acra si hrean

Ciorba de porc cu zeama de varza acra si hrean

Creata de Elena · 261 afisari