Castiga peste 4000 RON in fiecare luna
Adauga o reteta sau creeaza un meniu si te inscrii automat la concursurile noastre.
Mai multe informati.

Ultimele articole

Tipuri de paste italienesti
ARTICOL

Tipuri de paste italienesti

Articol creat de Elena · 60 afisari
Tipuri de paste italienesti
Castigatorul concursului Reteta saptamanii  9 - 15 septembrie 2019
ARTICOL

Castigatorul concursului Reteta saptamanii 9 - 15 septembrie 2019

Articol creat de Cuby.ro · 159 afisari
Castigatorul concursului Reteta saptamanii 9 - 15 septembrie 2019
Castigatorul concursului Reteta saptamanii  2 -  8 septembrie 2019
ARTICOL

Castigatorul concursului Reteta saptamanii 2 - 8 septembrie 2019

Articol creat de Cuby.ro · 713 afisari
Castigatorul concursului Reteta saptamanii 2 - 8 septembrie 2019
Mai multe articole

Ultimele retete castigatoare

Rulouri de pui cu jambon, in stil saltimbocca
RETETA ZILEI  |  17 Septembrie

Rulouri de pui cu jambon, in stil saltimbocca

Creata de Marioara Silvia · 197 afisari
Talentul asiatic pentru zile mari - Maki cu castravete
RETETA SAPTAMANII  |  09 Sept. - 15 Sept.

Talentul asiatic pentru zile mari - Maki cu castravete

Creata de Mary · 156 afisari
DAL CU LEGUME
RETETA LUNII  |  August 2019

DAL CU LEGUME

Creata de Marioara Silvia · 273 afisari

Arhiva castigatori

Ultimele meniuri

Conține  |  3 retete
Supa crema de cartofi
Talentul asiatic pentru zile mari - maki cu castravete
Desertul toamnei pentru cei mici - dovleac cu nuca
Meniu postat de Mary · 668 afisari
Conține  |  3 retete
Supa crema de cartofi dulci cu bacon
Sarmale cu carne de pasăre
Tort deliciu cu dovleac- cheesecake cu dovleac fără coacere
Meniu postat de Mary · 664 afisari
Mai multe meniuri

Top Utilizatori

Cordon bleu
Cordon bleu

Cordon bleu

Reteta postata de Adina  · 
Adina   Mancaruri cu carne   135 afisari
 135 afisari

O reteta delicioasa

Ce ingrediente iti trebuie

1 piept de pui dezosat, 6 felii subţiri de şuncă presată, 50 g caşcaval, sare, piper, 2 ouă, făină, pesmet, ulei pentru prăjit.

Cum se prepara

Pieptul de pui se taie în felii cu grosime de cca. 1 cm, care se bat pe ambele părţi cu ciocanul de şniţele. Se presară sare şi piper pe carne, pe ambele părţi. Se taie caşcavalul în baghete mai groase pe care le aşezăm deasupra fiecărei felii de şuncă apoi rulăm. Pe fiecare felie de piept de pui punem câte o asemenea ruladă şi înfăşurăm strâns prinzând la capete cu scobitori. Într-un castron, se bat ouăle peste care adaugăm un praf de sare şi piper, apoi dăm rulourile formate prin făină, ou şi pesmet. Încingem uleiul şi prăjim ruladele în baie de ulei. Nivelul băii de ulei trebuie să depăşească jumătate din grosimea ruladei. Se întoarce carnea pe fiecare parte (de 3-4 ori) până se rumeneşte frumos. Ruladele rumenite se scot pe şerveţele absorbante. Următorul pas este scoaterea scobitorilor. Presărăm brânză rasă pentru decor şi servim fierbinte. Poftă bună!

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
PUI GUSTOS,  ÎN STIL ITALIAN

PUI GUSTOS, ÎN STIL ITALIAN

Creata de Silvia · 163 afisari
PUI PICCATA- un deliciu de la prieteni

PUI PICCATA- un deliciu de la prieteni

Creata de Silvia · 114 afisari
Friptura de porc - Deliciu caramelizat

Friptura de porc - Deliciu caramelizat

Creata de Mirela · 141 afisari
Friptura romaneasca cu IED la cuptor- un deliciu

Friptura romaneasca cu IED la cuptor- un deliciu

Creata de Mirela · 121 afisari