Castiga peste 4000 RON in fiecare luna
Adauga o reteta sau creeaza un meniu si te inscrii automat la concursurile noastre.
Mai multe informații.

Meniuri ce cuprind aceasta reteta

Conține  |  3 retete
Meniu postat de Felicia7 · 3.7k afisari
Mai multe meniuri

Ultimele articole

Mierea de rapiţă, o minune pentru sanatate si frumusete
ARTICOL

Mierea de rapiţă, o minune pentru sanatate si frumusete

Articol creat de Cristina · 2.0k afisari
Mierea de rapiţă, o minune pentru sanatate si frumusete
Apa si o zi frumoasa !
ARTICOL

Apa si o zi frumoasa !

Articol creat de Cristina · 2.2k afisari
Apa si o zi frumoasa !
Pastele orientale si pastele fara grau
ARTICOL

Pastele orientale si pastele fara grau

Articol creat de AncaEnache · 2.4k afisari
Pastele orientale si pastele fara grau
Mai multe articole

Ultimele retete castigatoare

LANGOŞI – RETETA NOASTRA ROMANEASCA DE LA MAMA SI BUNICA
RETETA ZILEI  |  17 Noiembrie

LANGOŞI – RETETA NOASTRA ROMANEASCA DE LA MAMA SI BUNICA

Creata de Mary · 483 afisari
Supa de hrisca
RETETA SAPTAMANII  |  04 Nov. - 10 Nov.

Supa de hrisca

Creata de @bombonica · 116 afisari
Supă-cremă de dovleac
RETETA LUNII  |  Octombrie 2019

Supă-cremă de dovleac

Creata de Lorena · 399 afisari

Arhiva castigatori

Ultimele meniuri

Conține  |  3 retete
Ciorbă de miel
Reteta sanatoasa de toamna- pui cu dovlecei
Toamna aduce - vinete umplute cu carne si sos picant
Meniu postat de Yummy · 4 afisari
Conține  |  3 retete
Aperitiv cu bacon si cartofi
Mancare picanta de linte rosie,
Dulceata de smochine galbene,
Meniu postat de Stea · 12 afisari
Conține  |  3 retete
Aperitiv cu aluat crocant si legume
Pui gustos, în stil italian
Langoşi – reteta noastra romaneasca de la mama si bunica
Meniu postat de Dulceata22 · 118 afisari
Mai multe meniuri

Top Utilizatori

Cordon bleu
Cordon bleu

Cordon bleu

Reteta postata de Adina  · 
 725 afisari

O reteta delicioasa

Ce ingrediente iti trebuie

1 piept de pui dezosat, 6 felii subţiri de şuncă presată, 50 g caşcaval, sare, piper, 2 ouă, făină, pesmet, ulei pentru prăjit.

Cum se prepara

Pieptul de pui se taie în felii cu grosime de cca. 1 cm, care se bat pe ambele părţi cu ciocanul de şniţele. Se presară sare şi piper pe carne, pe ambele părţi. Se taie caşcavalul în baghete mai groase pe care le aşezăm deasupra fiecărei felii de şuncă apoi rulăm. Pe fiecare felie de piept de pui punem câte o asemenea ruladă şi înfăşurăm strâns prinzând la capete cu scobitori. Într-un castron, se bat ouăle peste care adaugăm un praf de sare şi piper, apoi dăm rulourile formate prin făină, ou şi pesmet. Încingem uleiul şi prăjim ruladele în baie de ulei. Nivelul băii de ulei trebuie să depăşească jumătate din grosimea ruladei. Se întoarce carnea pe fiecare parte (de 3-4 ori) până se rumeneşte frumos. Ruladele rumenite se scot pe şerveţele absorbante. Următorul pas este scoaterea scobitorilor. Presărăm brânză rasă pentru decor şi servim fierbinte. Poftă bună!

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Humus picant cu carne de curcan si chili

Humus picant cu carne de curcan si chili

Creata de Georgiana · 438 afisari
O CINA DE POVESTE - CORDON BLEU DE PUI LA CUPTOR

O CINA DE POVESTE - CORDON BLEU DE PUI LA CUPTOR

Creata de Mary · 430 afisari
Reteta sanatoasa de toamna- Pui cu dovlecei

Reteta sanatoasa de toamna- Pui cu dovlecei

Creata de Marioara Silvia · 784 afisari
Sa aveti pofta !- Pui cu gutui coapte

Sa aveti pofta !- Pui cu gutui coapte

Creata de Marioara Silvia · 806 afisari