Preparat delicios,
preparat pentru zilele fetive si sarbatori

Ingrediente

  • 10 portii
  • 500 g de ciuperci mari
  • 250 g de branza de capra cu verdeturi
  • 125 g de muschi de vita
  • 50 g de seminte de floarea-soarelui decojite
  • busuioc
  • cateva frunze de salvie proaspete
  • 50 g de rosii uscate

Mod de preparare

Pasul 1: Toaca muschiul de vita in cubulete mici. Amesteca-l cu branza de capra, rosiile si busuiocul tocate marunt si cu semintele decojite de floarea-soarelui.

Pasul 2: Curata ciupercile, rupe-le coditele si mai taie din margini, daca e nevoie, astfel incat deschiderea palariei sa fie suficient de mare pentru umplutura.

Pasul 3: Umple ciupercile cu amestecul de branza si carne si aranjeaza-le intr-o tava de cuptor, tapetata cu foaie de copt. Coace-le timp de 20 minute.

Pasul 4: Scoate-le din cuptor si decoreaza-le cu frunze de salvie.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Cotlet de porc natur

Cotlet de porc natur

Creata de Maria · 445 afisari
Cotlet de porc sau vițel pane

Cotlet de porc sau vițel pane

Creata de Maria · 410 afisari
Tochitură muntenească

Tochitură muntenească

Creata de Maria · 484 afisari
Tochitură moldoveneacă

Tochitură moldoveneacă

Creata de Maria · 468 afisari
Retete cu aceleasi etichete
CUM SE PREPARA PESTO CU BUSUIOC, reteta traditionala din Genova

CUM SE PREPARA PESTO CU BUSUIOC, reteta traditionala din Genova

Creata de Marioara Silvia · 3.1k afisari
Supa sau ciorba cu carne

Supa sau ciorba cu carne

Creata de Catalina · 2.9k afisari
Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline

Friptura cu crema de unt cu ansoa, tarhon si masline

Creata de Marioara Silvia · 1.6k afisari
Mamaliga cu ciuperci

Mamaliga cu ciuperci

Creata de Marcela · 1.5k afisari