Ciuperci în aluat
Ciuperci în aluat

Ciuperci în aluat

Reteta postata de Maria  · 

Ingrediente

  • 500 g ciuperci albe
  • 1 ou
  • 250 ml lapte
  • 1 lingură cu făină
  • ulei
  • sare şi piper după gust
  • piper

Mod de preparare

Se desprind pălărioarele ciupercilor, care se spală, se curăţă bine, se clătesccu apă cu oţet şi sare şi se scurg bine.

Se prepară un aluat ca de clătite din făină, ou, lapte şi sare.

Pălărioarele ciupercilor se trec prin acest aluat şi se prăjesc în mult ulei încins până se rumenesc pe toate părţile. Se scot pe un platou cald şi se presară cu piper. Se servesc calde.

Lasa un comentariu |
Retete din aceasi categorie
Humus clasic delicios

Humus clasic delicios

Creata de Andreea Mateias · 535 afisari
Aperitiv gustos Amelie

Aperitiv gustos Amelie

Creata de Cristina · 574 afisari
Chifteluţe cu ciuperci

Chifteluţe cu ciuperci

Creata de Marian · 370 afisari
Aperitiv din morcovi cu iaurt

Aperitiv din morcovi cu iaurt

Creata de Dulceata22 · 422 afisari